Acasă Mioritic Gina Pistol, ceruta in casatorie de un student clujean

Gina Pistol, ceruta in casatorie de un student clujean

220
0
DISTRIBUIȚI

Gina Pistol a facut ravagii printre studentii campusului Hasdeu din Cluj.

DSC_0150Vedeta i-a vizitat, la ceas de seara, batand discret la usile caminului. Gina Pistol i-a sfatuit pe studenti sa foloseasca metodele contraceptive atunci cand fac sex. Prezenta vedetei a dat peste cap intreaga activitate din campusul in care locuiesc exclusiv baieti. Tinerii au fost socati sa vada cum una din cele mai sexy femei ale Romaniei le trece pragul.

Reactiile au fost pe masura aparitiei-surpriza. „Te ador! Esti cea mai frumoasa femeie pentru mine”, i-a spus un student Ginei, umplandu-si buzunarul cu prezervative. Un alt baiat s-a oprit din gatit si a urmarit-o pe vedeta pe culoarele caminului cu tigaia in mana pentru a-i face fotografii si a le pune apoi in rama langa pat.

Poate cea mai surprinzatoare reactie a avut-o din partea unui student care se declara un admirator al vedetei inca de la inceputul anilor 2000. A fost prima lui intalnire reala cu Gina, astfel ca a profitat de ocazie pentru a-i face o propunere indecenta: „Gina, stiu ca ma vei refuza, dar eu te intreb totusi: vrei sa fii sotia mea?”. Surprinsa de intrebarea curajoasa, Gina i-a multumit pentru admiratia care i-o poarta de ani buni si i-a explicat ca in viata ei exista un barbat la care tine foarte mult. Gina si-a asigurat fanul ca isi va gasi cu siguranta jumatatea si i-a daruit un stoc de prezervative pentru a o impresiona cu adevarat pe viitoarea lui partenera inca de la primele intalniri.

DISTRIBUIȚI