Acasă Mioritic Gabriela Vranceanu Firea, ceruta de sotie de primarul orasului Voluntari: „Suntem doi...

Gabriela Vranceanu Firea, ceruta de sotie de primarul orasului Voluntari: „Suntem doi oameni singuri”

33
0
DISTRIBUIȚI

Gabriela Vranceanu Firea (38 de ani) a fost ceruta in casatorie de primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele (49 de ani), vedeta Antenei 3 declarand ca se simte onorata de solicitarea edilului. Firea a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN, ca asteapta sa vada ce-i rezerva viitorul.

eporterii CANCAN au aflat ieri o informatie potrivit careia Firea ar urma sa se marite cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele, iar pentru a verifica acest lucru au contactat-o pe vedeta Antenei 3. Gabriela Vranceanu Firea a confirmat: „Am fost ceruta in casatorie. Vom vedea ce imi rezerva viitorul. Am trecut prin patru ani cumpliti din cauza bolii grave a sotului meu, pe care il regret enorm, si noua luni de doliu. Poate Dumnezeu imi pregateste si un „anotimp” mai insorit. Daca nu doar pentru mine, macar pentru fiul meu adolescent, care simte nevoia de stabilitate si ocrotire”.
Intrebata daca alesul inimii este primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, Gabriela Vranceanu Firea ne-a declarat: „Am primit trei cereri in casatorie. Da, intr-adevar, cea care m-a onorat cel mai mult a fost cea a lui Florin P. Suntem doi oameni singuri, fiecare am trecut printr-o casatorie, eu de 17 ani, el de 15 ani. Vom vedea ce ne rezerva soarta”.

DISTRIBUIȚI