Acasă Mioritic Gabriela Firea va fi mireasa si anul viitor

Gabriela Firea va fi mireasa si anul viitor

133
0
DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea i-a povestit Simonei Gherghe cum a inceput povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

„Ne ştiam eu ca jurnalistă, el ca primar din Voluntari. Răsvan şi Florentin se cunoşteau mai bine, erau prieteni din ’98. De când cu tragedia din familia mea, a trebuit să fac tot felul de drumuri la primărie. Prin luna august, la început, m-am întâlnit cu el la birou să-mi semneze nişte acte. Atunci m-a invitat să vizitez catedrala din Voluntari.”, a povestit Gabriela Firea la „Acces Direct”.

Dupa numai o luna de relatie, Gabi Firea a primit si cererea in casatorie: „La sfârşitul postului Sfintei Marii mi-a spus: «Dacă ar fi după mine, nu am mai trăi în păcat»”, a marturisit prezentatoarea Antenei 1.

Pentru ca si-au dorit o petrecere intima, Gabriela Firea si-a cerut scuze fata de colegii si prietenii pe care nu i-a invitat, insa a promis sa se revanseze fata de acestia anul viitor, cand va organiza adevărata petrecere de nuntă, unde va purta o rochie de mireasa.


DISTRIBUIȚI