Acasă Mioritic Foto-soc! Asa a ajuns tatal Nicoletei Luciu

Foto-soc! Asa a ajuns tatal Nicoletei Luciu

44
0
DISTRIBUIȚI

Fiicalui este una dintre cele mai indragite vedete autohtone, insa Ion Luciu arata, practic, ca un om al strazii.

Parasit de sotie si de copii, falit si bolnav de ciroza, tatal Nicoletei a ajuns in cel mai de jos punct al existentei lui.

Duminica, in timp ce lumea se ducea la biserica, Ion Luciu a fost surprins de paparazzii ziarului Ring pe marginea strazii la in zona Vitan-Barzesti, incercand sa vanda ceea ce are prin casa pentru bautura.

De altfel, alcoolul este nelipsit din “anturajul” barbatului, parintele fostei Miss Romania asteptandu-si clientii cu sticla de bere la purtator.

Aruncand o privire, “stocul” lui Ion Luciu cuprinde cateva chei de Dacia, patru bujii, doua semnalizatoare si un set vechi de imbusuri.

Dar si o pereche de pantofi de dama – cel mai probabil, ai Nicoletei -, pe care barbatul a sperat sa obtina niscaiva bani frumosi.

luciuion2-300x225Din pacate pentru el, dupa cateva ore bune de negot, a plecat acasa cu numai 11 RON, cat sa “supravietuiasa” pret de inca doua-trei sticle de bere.

Mai grav decat imaginea trista a lui Ion Luciu este insa un alt aspect. Si anume ca aceasta nu este doar povestea tatalui Nicoletei, ci drama pe care multi barbati dependenti de alcool o traiesc, zi de zi, in Romania mileniului trei…

DISTRIBUIȚI