Acasă Mioritic Fostul boss al TVR, dat in judecata de fiica lui!

Fostul boss al TVR, dat in judecata de fiica lui!

39
0
DISTRIBUIȚI

O vorba din batrani spune ca niciun necaz nu vine singur, iar fostul sef al TVR, Alexandru Sassu, simte acest lucru pe pielea lui! Dupa ce a fost demis de la conducerea televiziunii publice, Sassu este “renegat” acum de una dintre cele doua fiice ale lui.

Surse din anturajul fostului deputat au dezvaluit, in exclusivitate, pentru WWW.STL.RO ca acesta a fost dat in judecata de fiica lui, Natasa, care a cerut sa primeasca de la tatal ei o pensie alimentara mai mare!

Fata e studenta la ASE si, chiar daca are aproape 22 de ani, pe care ii implineste in noiembrie, legea ii da dreptul la pensie alimentara pana la terminarea studiilor!

Natasa a crescut in casa la… Nicu Alifantis!
Povestea este mai incurcata. “Sassu a divortat de Anca (n.n. – fosta sotie), care s-a recasatorit cu cantaretul Nicu Alifantis. Natasa si sora ei, Maria, au crescut in casa la Alifantis si n-au prea avut treaba cu tatal lor“, ne-au marturisit sursele noastre. Mai mult, reporterii STL.RO au aflat ca Natasa Sassu ar fi luat de una singura decizia de a-i deschide proces tatalui ei. “Din ce stiu, Anca n-a prea fost de acord cu procesul, insa fata este majora si isi poate cere singura drepturile in instanta. Daca ea a crezut ca asa trebuie sa faca, mama ei n-a putut-o impiedica!“, a adaugat sursa noastra.

Natasa primea si pana acum pensie alimentara, dar, dupa ce a intrat la facultate, cheltuielile au crescut si a crezut de cuviinta ca este indreptatita sa solicite majorarea pensiei. Instanta i-a aprobat imediat actiunea pentru ca Alexandru Sassu are venituri lunare consistente.

Sassu nu s-a opus, n-a vrut sa faca balci. Chiar si Anca spunea ca e pacat ca s-a ajuns aici, dar n-a avut ce sa faca. Practic, ea s-a rupt total de fostul sot. E fericita cu Nicu Alifantis, insa nu se baga intre relatia dintre fiica ei si tatal natural…“, au mai aratat sursele STL.RO.

Anul trecut, inainte sa fie demis de la TVR, presa a scris despre Alexandru Sassu ca ar avea o aventura cu creatoarea de moda Adina Buzatu. Ulterior, au aparut informatii ca, de fapt, bossul TVR ar trai o poveste de dragoste cu o anunme Madalina.

Totul a ramas insa la stadiul de zvon, intrucat fostul deputat a avut grija sa pastreze discretia asupra legaturilor sale amoroase.

DISTRIBUIȚI