Acasă Mioritic Foste concurente la Next Top Model, preferate in prezentarea Catincai Roman

Foste concurente la Next Top Model, preferate in prezentarea Catincai Roman

376
1
DISTRIBUIȚI

Catinca Roman le-a ales pe Roxana, Laura si Adela, de la Next Top Model, pentru a-i prezenta colectia de revenire in moda, „Escale”.

Desi agentiile de modele romanesti abunda de tinere pregatite sa urce pe catwalk, Catinca Roman a adus in prezentarea colectiei ei, „Escale”, trei dintre concurentele din primul sezon al show-ului „Next top model”. Roxana Cristian, Laura Dumitru si Adela Neagu au obtinut deja contracte cu o agentie renumita de manechine, cu toate ca niciuna dintre ele nu a facut parte din finala concursului, si mai mult decat atat, au convins-o pe Catinca de profesionalismul lor. Ex-concurentele „Next Top Model” au avut o sansa in plus sa fie remarcate si de alti designeri romani, Rita Muresan, Mihai Albu, Ingrid Vlasov si Ana Radu fiind prezenti la eveniment. Mireasa colectiei „Escale” a fost Sofia Bartos, din noua generatie de modele, deja prezenta in paginile revistelor internationale de moda.

Catinca Roman a revenit cu succes in moda dupa o lunga perioada de timp, prezentandu-si o colectie ce simbolizeaza o călătorie iniţiatică a designer-ului prin capitalele modei, Paris, Milano, New York, Londra, Tokio, Buenos Aires sau Barcelona. Rochiile Catincai Roman au fost realizate intr-o cromatica multicolora, naturala, din materiale fine, care respira: matase naturala si satin.

Coafura manechinelor a fost asigurată de hairstylist-ul Laurent Tourette, machiajul de către Mirela Vescan, iar accesoriile au fost semnate de Cristina Dragomir, în timp ce pantofii au aparținut colecțiilor Mihai Albu.

adela neagu

Picture 1 of 7

1 COMENTARIU