Acasă Mioritic Fetele de la Pin Up Girls au clip nou special pentru italieni

Fetele de la Pin Up Girls au clip nou special pentru italieni

29
0
DISTRIBUIȚI

Pin-Up GirlsItalienii s-au aratat incantati de cele doua romance, Silvia si Angi, din trupa Pin-UpGirls. Primul lor videoclip in noua formula a trupei, “You”, a ajuns pe mainile producatorilor Tv de la Mediaset. Acestia au vrut sa difuzeze clipul in cadrul emisiunii Festival Bar, difuzata de Canale 5 in care se danseaza si se canta In diverse stiluri de ieri si de azi, cu intentia de a le arata telespectatorilor ce inseamna conceptual de Pin Up.

Clipul romancelor a ajuns In Italia prin intermediul unei prietene de-a Silviei, fosta colega de la balet, care are acum o cariera de succes ca dansatoare in Peninsula. Italienii le-au invitat pe cele doua soliste in Italia insa au avut pretentia ca prima varianta a clipului lor sa fie modificata. Si-au dorit un montaj mai dinamic, mai alert, astfel ca regizorul si echipa de productie au intrat in studio si au refacut clipul. Varianta finala este gata, va fi trimisa saptamana viitoare si a fost urcata si pe Youtube.

“Prima varianta a clipului a fost, cred, prea artistica. S-a dorit ceva mai comercial, mai alert, asa ca ne-am conformat cerintelor, mai ales ca avem sansa sa ajungem in Italia. Sper acum sa nu fie probleme cu scenele mai deocheate si sa fim nevoite sa modificam iar clipul”, spune glumind Silvia. Silvia si Angi pregatesc o coregrafie speciala, ajutate de prietena lor din Italia, prin care sa demonstreze ca, pe langa faptul ca au voce, stiu sa si danseze, ambele avand ore de balet si dans modern la activ.

DISTRIBUIȚI