Acasă Mioritic Fetele de la Next Top Model s-au îmbătat crita!

Fetele de la Next Top Model s-au îmbătat crita!

162
1
DISTRIBUIȚI

Greu de crezut, dar concurentele de la Next Top Model au căzut victime alcoolului.

concurente next top model 2Pentru o noapte, frumoasele aspirante la titlul de Top Model au dat pe gât câteva sticle de băutură şi au iscat scandal pe culoarele hotelului în care erau cazate. Cele care au dat startul distracţiei au fost Iuliana, Flori şi Iulia care s-au furişat la ceas de noapte din hotel pentru a cumpăra, pe langa fructe şi medicamente, câteva sticle cu băutură.

I-au fentat astfel pe bodyguarzii plătiţi să le păzească. Aceştia au descoperit abia târziu, după ce fetele au alertat tot hotelul cu ţipete şi râsete, ca tinerele le scăpaseră de sub control. Majoritatea fetelor au fost găsite bete criţă. Una vomita, alta încearca să explice ceva, dar nu prea îi ieşea, iar în jurul lor zăceau o mulţime de sticle goale..

Distracţia fetelor l-a supărat pe Cătălin Botezatu, mai ales că el însuşi le-a găsit întinse pe jos, printre sticlele golite. Prin urmare, a decis să le certe şi să le pedepsească. Aventura fetelor, ameţite de aburii alcoolului, va putea fi urmărită în ediţia de joi a reality show-ului Next Top Model 2, ajuns la al treilea episod.

DISTRIBUIȚI