Acasă Mioritic Fetele de la 3elle, admiratoare ale delicateselor italienesti

Fetele de la 3elle, admiratoare ale delicateselor italienesti

231
0
DISTRIBUIȚI

Cele trei componente ale trupei de fete 3elle, Agnes, Anamaria si Ruxi, se pregatesc sa plece in Italia, unde pe 29 octombrie vor sustine un recital in clubul Princeville.

3elle2Pe langa faptul ca vor sustine cateva concerte, cantaretele  au stabilit si o sedinta foto in Peninsula, caci o firma binecunoscuta de acolo le-a ales ca imagine. “Suntem extrem de incantate de faptul ca  am devenit imaginea acestei firme din Italia. Nu putem spune inca despre ce este vorba, deoarece contractul il vom semna cand ajungem in Italia. Oricum acest lucru e bun pentru imaginea noastra ca artiste. Abia asteptam sa  ne intalnim cu publicul de acolo si sa ii incantam cu repertoriul nostru. O sa fie o experienta inedita, mai ales ca in aceeasi seara va fi si petrecerea de Halloween, dar tot atunci va sustine un concert si Mic Supreme – Ruff Ryder, un artist din Chicago”, spune Anamaria, lidera trupei 3elle.

Cat despre Agnes si Ruxi, fetele abia asteapta sa se “delecteze” cu bucataria italieneasca. “Abia asteptam sa gustam din toate bunatatile de acolo. Vom incerca fructele de mare, pastele si pizza. Chiar mi-as dori sa ma intorc acasa cu cateva retete italienesti, dar si cu multe cadouri pentru cei dragi”, spune Agnes. Ruxi, in schimb, isi doreste sa cumpere cateva CD-uri cu Eros Ramazzotti si Laura Pausini, unii dintre artistii ei preferati, dar si sa se puna la curent cu revistele de moda din Italia, caci e pasionata de vestimentatie si spera ca in curand sa scoata pe piata  o linie de haine intitulata chiar “3elle Fashion”.

DISTRIBUIȚI