Acasă Mioritic Ernest, de la Big Brother, la „private eye”

Ernest, de la Big Brother, la „private eye”

34
0
DISTRIBUIȚI

Cunoscut dupa prima editie „Big Brother”, difuzata in 2003, Ernest Takacs isi continua activitatea in televiziune cu o emisiune in care sunt implicati detectivi particulari.

Dupa ce a terminat contractul cu Prima TV, Ernest s-a mutat la Kanal D, pentru emisiunea „Ochii din umbra”. Ernest a declarat intr-un interviu pentru Adevarul ca noua sa emisiune este bazata pe aspecte de viata, reale: „Sunt nişte poveşti de viaţă, nişte situaţii din viaţa de zi cu zi pe care, în ziua de azi, nici dacă vrei nu poţi să le faci reale. Trebuie să ai acordul tuturor părţilor pentru aşa ceva. Ori tu nu poţi avea acordul decât după ce ai finalizat emisia. Şi se poate întâmpla ca oamenii să nu vrea să apară la televizor înşelându-şi nevasta. Şi atunci ce faci? Că nu poţi difuza emisia. Neavând acordul lui, CNA-ul te „mănâncă pe pâine”. Şi atunci se folosesc reconstituiri ale unor poveşti care se bazează pe un adevăr. Există agenţii de casting care au sute de persoane, care, dându-le o coordonată, ştiu cum să ajungă din punctul A în punctul B. Dar acest traseu este spontan, e în funcţie de trăirile lor, de felul cum acel om se poate dedubla şi îşi poate închipui pentru două-trei zile că trăieşte în acel film. Să faci emisiuni de acest gen „pe bune” e imposibil.”

Ernest a marturisit ca el insusi are atestat de detectiv particular, dar ca nu profeseaza, din cauza faptului ca este foarte cunoscut, mai ales in urma emisiunii in care urmarea amanti: „Am atestat în acest domeniu. Nu am profesat pentru că, cu mecla mea extracunoscută, nu ai cum să profesezi în meseria asta. Iar ca să o conduci din umbră ai nevoie de foarte mulţi bani. Îţi trebuie echipamente tehnice, maşini, sediu, plus un număr fix de contracte pe lună, care, dacă nu îţi vin, te-ai îngropat. Iar eu nu deţin resursele financiare ca să pornesc un business de genul acesta”.

DISTRIBUIȚI