Acasă Mioritic Emma catre Bote: „Un şoricel vine, îşi face treaba, ia caşcavalul şi...

Emma catre Bote: „Un şoricel vine, îşi face treaba, ia caşcavalul şi pleacă!”

258
0
DISTRIBUIȚI

Cătălin le-a provocat pe concurentele ramase in concursul „Next top model” la o discuţie libera, pentru a afla cât de pregătite sunt pentru schimbările ce vor interveni în viaţa lor şi mai ales în viaţa viitoarei câştigatoare.

emma dumitrescuCătălin le explică concurentelor că vor apărea contracte şi deplasări îndelungate peste hotare, poate chiar ani în care aleasa va fi nevoită să stea departe de cei dragi. Va fi gata Roxana să îşi vadă rar soţul şi familia? Va putea Mădălina să renunţe la afacerea sa pentru a respecta contractele ce vor apărea că model? Va înţelege Emma că trebuie să urmeze cursurile unei şcoli particulare?

Deşi îşi doreşte să fie model, Roxana mărturiseşte că este conştientă de faptul că nu va renunţa niciodată la soţul ei, ba chiar va căuta să îl aducă aproape de ea, chiar dacă asta ar însemna să încalce unele reguli. De cealaltă parte a baricadei se situează Mădălina, care şi-ar lasă afacerea pe mâna fratelui şi chiar ar renunţa la tot pentru a-şi vedea visul împlinit. Cel mai surprinzător răspuns vine însă de la Emma: „Un şoricel vine, îşi face treaba, ia caşcavalul şi pleacă!”.

Este pentru prima oarcă când cea care nu o data a fost învinuită că se poartă că un copil, iată, da dovadă de maturitate: îşi doreşte atât de mult să fie model încât este dispusă să facă sacrificiile care se impun.

Cum au reacţionat feţele supuse tirului de întrebări despre viaţă personală, telespectatorii Antenă 1 vor putea urmări joi, 14 aprilie, de la oră 20:20 la Next Top Model by Cătălin Botezatu.

DISTRIBUIȚI