Acasă Mioritic Elvira Deatcu, o apariţie impecabilă la aproape 40 de ani

Elvira Deatcu, o apariţie impecabilă la aproape 40 de ani

178
1
DISTRIBUIȚI

Elvira Deatcu se poate mândri cu o familie minunată, căreia i se dedică cu dragoste. Cu toate acestea, Elvira nu a uitat nicio clipă să aibă grijă şi de ea, iar rezultatele sunt vizibile pentru oricine: actriţa arată impecabil, la cei aproape 40 de ani.

elviraÎn ediţia de sâmbătă, 22 octombrie, a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?, telespectatorii ProTv vor afla de la Elvira că nu face niciodată excese culinare şi că frecventează sala de fitness. În plus, merge foarte mult pe jos şi are grijă să-i înveţe şi pe cei doi copii ai săi cât este de important sportul.

Spre deosebire de Tănţica, personajul pe care-l interpretează în Pariu cu viaţa, renumită pentru excentricităţile vestimentare, Elvira preferă hainele comode şi apelează la câţiva designeri şi stilişti atunci când merge la evenimentele importante.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Lavinia Pârva mărturiseşte că după ce emisiunea Dansez pentru tine s-a încheiat a simţit lipsa antrenamentelor intense. Aşa că a înlocuit repetiţiile foarte solicitante cu alt tip de mişcare: pilates. Rezultatele se văd deja, ca şi în cazul artistei Ellie White, care a reuşit să slăbească în ultimul an nu mai puţin de zece kilograme. Cum a reuşit să slăbească atât de mult, dar să şi obţină un corp tonifiat, mâine, în Ce se întâmplă, doctore?.