Acasă Mioritic Ellie White va alerga 21 de kilometri deşi a suferit o intindere...

Ellie White va alerga 21 de kilometri deşi a suferit o intindere musculara

122
0
DISTRIBUIȚI

Ellie White se antrenează de mai bine de două săptămâni pentru Bucharest International Marathon, eveniment programat să se desfășoare duminică, 9 octombrie, în Capitală.

Ellie White netArtista va concura pentru echipa Hospice Casa Speranței, organizatie neguvernamentală din Brașov specializată în îngrijirea bolnavilor incurabili, care colaborează şi cu celebra Mihaela Radulescu.

Ellie va participa în proba de semimaraton și își propune să alerge distanța de 21 de kilometri.

“Eu merg oricum de trei ori pe săptămână la sală și alerg pe bandă până la 7 kilometri pe antrenament. În ultimele săptămîni am forțat nota, astfel încât să fiu capabilă să alerg în jur de 18 kilometri pe antrenament”, declară Ellie White.

Cu toate că a suferit o întindere musculară la sfârșitul săptămînii trecute, artista nu se lasă și va fi prezentă duminică dimineață, în Piata Alba Iulia, la linia de start.

“Vineri am alergat 22 de kilometri și am suferit o întindere musculară. Am luat calmante și mă simt mai bine, iar de luni am reînceput antrenamentul. Sunt unul dintre sportivii care aleargă pentru echipa Hospice Casa Speranței”, mai declară Ellie White.

Artista se numără printre persoanele publice care sprijină Hospice-ul Casa Speranței din Brasov, Ellie luând parte până acum la mai multe evenimente dedicate strângerii de fonduri în beneficiul celor ce suferă de boli terminale.

“Dacă am să câștig toți banii vor merge către Hospice Casa Speranței. Chiar dacă nu voi cîștiga nimic doresc să atrag atenția asupra lucrurilor extraordinare pe care le fac cei care lucrează aici”, mai declară Ellie White.

DISTRIBUIȚI