Acasă Mioritic Elena Gheorghe prezinta colectia exclusiva “Butterfly” by Clara Rotescu

Elena Gheorghe prezinta colectia exclusiva “Butterfly” by Clara Rotescu

154
0
DISTRIBUIȚI

“Butterfly by Clara Rotescu III” este o colectie creata special pentru a face sarbatorile de iarna speciale. Este un cadou pentru toate femeile, o redescoperire a feminitatii, dar si o reinterpretare a valorilor sale. Colectia penduleaza intre un UNU_1299EDminimal mood cu black dressess si curentul etno-chic, avand accente de antique charm, de inspiratie vintage. Colectia cuprinde 31 de modele care pot fi gasite intr-un numar limitat numai pe www.fashiondays.ro in perioada 25 – 28 noiembrie, acestea fiind un shortcut pentru petrecerea perfecta, avand toate ingredientele ce fac o femeie invincibila: haine sexy, puternice, rafinate.

Elena Gheorghe insumeaza toate aceste calitati si a fost incantata sa pozeze pentru colectia Butterfly. “Imi face o deosebita placere sa pozez pentru o colectie semnata Clara Rotescu, mai ales ca modelele acestei campanii mention o linie pretioasa de la prima pana la ultima piesa. M-am bucurat ca Fashion Days ne-a dat ocazia, mie si Anei, sora mea, sa fim protagonistele primei noastre sedinte foto profesioniste. Va recomand aceasta colectie pentru ca este pe cat de comoda, pe atat de sexy. Orice femeie se poate simti implinita imbracand creatiile Butterfly by Clara Rotescu”, spune artista Elena Gheorghe.

“Asa cum spune Prada: „simplitatea este ultima sofisticarie” (intr-o traducere usor grosiera), cand am creat hainele din colectia Butterfly III am avut in vedere 3 lucruri: in primul rand sa fiti imbracate cu ele precum niste aparitii pe covorul rosu, fiecare piesa are inclusa o valoare timeless (nedemodabila usor), unele dintre ele fiind de inspiratie vintage, asa ca va pot ramane in dulap multa vreme, dar si pentru ca imi place sa cred ca unele dintre ele va vor scoate din gri-ul cotdian mai ales ca fac parte din categoria day&night” declara designerul Clara Rotescu.

Fashion Days este cel mai mare club de shopping exclusivist din Romania. Lansat la 1 iunie 2009 in Romania, a reusit intr-un timp foarte scurt sa devina lider de piata. Va puteti bucura de shopping in fiecare zi, la orice ora, pe www.fashiondays.ro, unde puteti gasi atat colectii de designer cat si branduri de renume la preturi accesibile.

DISTRIBUIȚI