Acasă Mioritic Edward Strohlen este noul „Burlac”!

Edward Strohlen este noul „Burlac”!

170
2
DISTRIBUIȚI

Edward Popescu Strohlen este noua vedeta a emisiunii Burlacul, care va fi difuzata in aceasta vara!

edward strohlenBarbatul al carei identitate a fost ascunsa pana acum si de Catalin Botezatu, dar si de restul echipei de la Antena 1, este unul dintre cei mai tineri miliardari ai Romaniei, si a fost caracterizat de designer, astfel: “E un burlac extraordinar. e un printisor! E un barbat vanat nu doar de fetele din Romania, ci de fetele din toata lumea. E un baiat foarte bogat, dintr-o familie foarte buna. E foarte frumos si foarte sarmant. Traieste in Romania, dar s-a nascut pe alte meleaguri. Nu pot sa spun mai mult! Cert este ca e printul tipic pe care orice femeie din Romania il asteapta. E tanar, frumos, are ochi albastri, e foarte bogat, sarmant, destept, are simtul umorului. Face parte dintr-o familie foarte buna, parintii locuiesc la Monte Carlo, au niste afaceri extraordinar de mari. Nu e un baiat de bani gata, e un baiat care munceste foarte mult, tocmai de aceea a stat in umbra pana acum. Daca era un baiat de Dorobanti, cu siguranta l-ati fi vazut pana acum”.

Edward Popescu Strohlen s-a nascut pe data de 5 septembrie 1983, “pe alte meleaguri”, in Germania, tara in care parintii lui s-au mutat in 1979 si au pus bazele unei afaceri de “mail order”, informeaza stl.ro. Dupa Revolutie, familia Popescu-Strohlen, care acum locuieste, intr-adevar, in Monte Carlo, a investit si in Romania intr-o firma de servicii de televiziune prin cablu si apoi a inceput o afacere cu mobila de lux – Marvel Group. Profitul familiei a fost tot timpul reinvestit in sectorul de activitate, iar o parte a banilor a fost orientata spre achizitii de terenuri.

Edward, acum in varsta de 27 de ani, a absolvit “bachelor in the science of business and administration” si are un MBA la Universitatea Internationala din Monaco.

„Burlacul 2” conduce o parte din afacerile familiei si a ridicat prin grupul sau de firme ansamblul rezidential Monte Carlo Palace Hotel&Residence din Bucuresti. Are o avere de 25 de milioane de euro si a fost desemnat de ultimul Top Forbes cel mai tanar miliardar din Romania, devansandu-l pe Iustin Paraschiv.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII