Acasă Mioritic Dragusanu si Crudu se bat pentru titlul de cea mai sexy suportera

Dragusanu si Crudu se bat pentru titlul de cea mai sexy suportera

149
1
DISTRIBUIȚI
In cea mai fierbinte perioada a sezonului fotbalistic pe plan intern, o parte din cele mai frumoase femei din showbiz sau modelling, s-au hotarat sa-si arate devotamentul pentru o echipa din Liga 1, miercuri, 23 martie, dupa miezul noptii, in club Princess. Fiecare dintre ele a avut sau au si in prezent legatura cu fotbalul, au participat la Divizia Sexy, sau pur si simplu sunt microbiste sau suportere infocate ale unui club. Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Diana Guresoaie, fosta iubita a lui Cristi Tanase, Simona Trasca, noua devoratoare de fotbalisti, Marilena Avadani, Iulia Rosca, fosta iubita a lui Tibi Balan, Raluca Potecaru sunt doar cateva din fetele care vor defila in tricoul formatiei favorite, accesorizate cu jambiere, fulare sau trompete. Nafy Fall, verisoara de gradul 1 a lui N’Doye, va purta chiar tricoul acestuia de la Astra Ploiesti si isi va serba ziua de nastere alaturi de prieteni, dupa prezentare. Fotbalul si frumusetea isi dau mana pe podium intr-o disputa plina de fair play, iar echipele din “Liga lui Mitica” reprezentate de cele mai sexy femei vor fi Steaua, Dinamo, Rapid, FC Brasov, CFR Cluj, U. Craiova, U.Cluj, Otelul Galati, FC Vaslui si Poli Timisoara.
Cei prezenti vor decide care dintre fete este cea mai sexy suportera a „Ligii lui Mitica”.

In cea mai fierbinte perioada a sezonului fotbalistic pe plan intern, o parte din cele mai frumoase femei din showbiz sau modelling, s-au hotarat sa-si arate devotamentul pentru o echipa din Liga 1, miercuri, 23 martie, dupa miezul noptii, in club Princess.

bianca-dragusanuFiecare dintre ele a avut sau au si in prezent legatura cu fotbalul, au participat la Divizia Sexy, sau pur si simplu sunt microbiste sau suportere infocate ale unui club. Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Diana Guresoaie, fosta iubita a lui Cristi Tanase, Simona Trasca, noua devoratoare de fotbalisti, Marilena Avadani, Iulia Rosca, fosta iubita a lui Tibi Balan, Raluca Potecaru sunt doar cateva din fetele care vor defila in tricoul formatiei favorite, accesorizate cu jambiere sau fulare. Nafy Fall, verisoara de gradul 1 a lui N’Doye, va purta chiar tricoul acestuia de la Astra Ploiesti si isi va serba ziua de nastere alaturi de prieteni, dupa prezentare. Fotbalul si frumusetea isi dau mana pe podium intr-o disputa plina de fair play, iar echipele din “Liga lui Mitica” reprezentate de cele mai sexy femei vor fi Steaua, Dinamo, Rapid, FC Brasov, CFR Cluj, U. Craiova, U.Cluj, Otelul Galati, FC Vaslui si Poli Timisoara.

Cei prezenti vor decide care dintre fete este cea mai sexy suportera a „Ligii lui Mitica”.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU