Acasă Mioritic Dragoş Bucurenci, un voluntar cu tradiţie

Dragoş Bucurenci, un voluntar cu tradiţie

168
0
DISTRIBUIȚI

Dragoş Bucurenci, unul dintre cei mai puternici susţinători ai unui comportament responsabil faţă de natură, face foarte mult sport, mănâncă sănătos şi este implicat în multe acţiuni caritabile.

dragos-bucurenci-dana-rogozÎnainte de a pleca în SUA, unde urmează cursurile unui master, Dragoş Bucurenci a acordat un interviu emisiunii Ce se întâmplă, doctore? în care vorbeşte despre salvarea mediului, felul în care are grijă de corpul său şi voluntariatul pentru SMURD. În ediţia din 12 noiembrie a emisiunii, Dragoş Bucurenci atrage atenţia că deprinderea unor manevre simple poate salva vieţi. Tocmai de aceea, alături de Dana Rogoz, invită telespectatorii ca imediat după ce află răspunsuri preţioase la întrebarea Ce se întâmplă, doctore?, să asiste şi la Lecţia de prim ajutor, o emisiune realizată cu sprijinul ING Asigurări de Viaţă şi garantată de SMURD.

Femeile trecute de 40 de ani care se feresc de sport tocmai pentru că simt că şi-au pierdut flexibilitatea află în ediţia din 12 noiembrie a emisiunii prezentate de Oana Cuzino că nu au motive de îngrijorare. Dimpotrivă, mişcarea are multiple beneficii, mai ales în perioada menopauzei. Pe lângă aerobic, pilates sau yoga, orele de aquagym sunt la fel de recomandate după vârsta de 40 de ani deoarece mişcarea în apă dezvoltă rezistenţa osoasă şi reduce riscul de osteoporoză.

Şi pentru că in plină criză românii sunt nevoiţi să cumpere produse ieftine, care au puţine calităţi nutritive, sâmbătă telespectatorii au parte de schiţarea unui meniu sănătos şi echilibrat, care conţine trei mese şi două gustări zilnice cu maximum 13 lei.

DISTRIBUIȚI