Acasă Mioritic Doliu printre artisti dupa moartea Madalinei Manole

Doliu printre artisti dupa moartea Madalinei Manole

110
0
DISTRIBUIȚI

Lumea artistilor este indoliata din nou, dupa ce cantareata Madalina Manole a fost gasita fara suflare in casa sa din Otopeni.

” Se pare că Mădălina a avut ceva grav, poate că purta în ea sămânţa unei boli, dacă a recurs la acest gest”, a spus Victor Socaciu. El a declarat că o ştia pe Mădălina de când aceasta avea 14 ani şi cânta muzică folk, la Serbările Tineretului, pe care le organiza Lucian Avramescu.

Monica Anghel s-a declarat şocată la aflarea veştii că Mădălina Manole s-ar fi sinucis. Artista a declarat că a aflat, cu câtva timp în urmă, că Mădălina ar fi avut unele probleme cardiace.

Alexandru Arsinel: „Am rămas crucit, regret foarte mult moartea Mădălinei.”

Directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel, a spus că a spus că a rămas ”crucit” când a auzit ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole. „Am rămas crucit, regret foarte mult moartea Mădălinei. O fată aşa de tânără, cu un copil mic să dispară aşa. Dacă a fost sinucidere… nu cred, nu pot să cred”, a declarat pentru Agerpres Alexandru Arşinel. Directorului Teatrului de Revistă a declarat că nu-şi poate imagina de ce a ajuns cântăreaţa la un asemenea gest. El a spus că gestul ei este cu atât mai deranjant pentru cei care o cunosc, cu cât s-a întâmplat în ziua în care ar fi trebuit să-şi aniverseze ziua de naştere.

Interpretul Aurelian Temişan a declarat că ar vrea ca decesul Mădălinei Manole să fie doar o glumă macabră

„Pe lângă şocant şi incredibil, este revoltător gestul, pentru că ultima oară când m-am văzut cu ea era la fel de veselă ca totdeauna şi nimic nu dădea semne că ar putea avea probleme atât de grave încât să nu le rezolve în 2010. Tot stau cu telefonul în mână şi îmi vine să o sun, să constat că de fapt a fost o glumă macabră”, a afirmat miercuri Aurelian Temişan. Artistul şi-a adus aminte că de curând Mădălina Manole a declarat că a făcut o serie de analize privind starea sa de sănătate care i-au arătat că nu „există motive să se panicheze”, totul mergând spre bine.

Daniel Iordăchioaie se declară şocat de moartea Mădălinei Manole

„E un lucru şocant, care te lasă mut. Nici nu ştii ce să zici. Că a fost un om extraordinar. Cine a cunoscut-o pe Mădălina, a văzut asta până acum”, a declarat Daniel Iordăchioaie. Interpretul a spus că poate unul din motivele care au dus-o pe Mădălina Manole să facă un asemenea gest (sinuciderea) ar fi şi faptul că arta nu mai este respectată, iar artistul trebuie „să se milogească” ca să poată să scoată un album.

Angela Similea: Nu pot crede că Mădălina s-a sinucis

‘Nu cred în sinuciderea ei pentru că ştiu că a avut probleme cardiace şi nu a fost găsită undeva anume, ci in baie. Ea era credincioasă, un creştin n-ar face aşa ceva, cred că este un accident, iubea prea mult viaţa pentru a se sinucide. Nu cred că era vorba de o depresie. Cum să se sinucidă un asemenea om?”, a spus Angela Similea.

Mihaela Rădulescu: Mădălina era o profesionistă

„Mădălina a fost o profesionistă, o mamă care şi-a dorit enorm un copil şi o familie, iar pentru mine nu are logică ceea ce s-a întâmplat. Mădălina nu era doar o interpretă, era un om care stătea ore în şir cu chitara în mâna. Un artist se consumă altfel şi poate toate problemele avute de-a lungul vieţii şi-au pus amprenta asupra ei”, a spus Mihaela Rădulescu.

DISTRIBUIȚI