Acasă Mioritic Doi frati – adversari la “Vocea Romaniei”

Doi frati – adversari la “Vocea Romaniei”

342
0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a patra editie a show-ului “Vocea Romaniei” difuzat de ProTV  aduce pe scena doi frati care vor lupta unul impotriva celuilalt pentru un loc in echipele celor 4 antrenori.

smiley-vocea romanieiSebastian si Maximilian s-au inscris impreuna la acest concurs si fiecare spera ca va intoarce prin vocea lui macar un scaun. Urmatoare editie a show-ului de la ProTV le va aduce telespectatorilor si alte surprize. Un nigerian va incerca si el sa-i cucereasca pe antrenori cu vocea lui si sa intre in competitia pentru titlul de “Vocea Romaniei”.  Nu vor lipsi nici de aceasta data comentariile acide, reactiile amuzante si vocile incredibile care vor ridica in picioare nu doar publicul ci si pe cei patru antrenori.

Lupta pentru un loc in cursa pentru “Vocea Romaniei” devine din ce in ce mai stransa. Smiley a adunat in echipa lui 6 concurenti, Loredana si Marius Moga cate 7, iar Horia Brenciu are deja 9 locuri ocupate. Au mai ramas doar doua editii in care cei patru isi vor completa echipele, dupa care urmeaza faza eliminatorie a Confruntarilor.