Acasă Mioritic Doamnele Roman prefera femeile destepte

Doamnele Roman prefera femeile destepte

82
1
DISTRIBUIȚI

Oana Roman, alaturi de mama lui Pepe si Varciu la un concurs de pe litoral

miss hostess publicAflate pe litoral in acest week-end, Oana, Catinca si mama lor Mioara Roman au ales sa fie prezente la un concurs de miss. Dar nu orice insiruire de femei frumoase le-ar fi incantat pe doamnele din familia Roman, ci unele „frumoase si destepte, adevarate hostess care stiu sa puna in valoare produsele si serviciile promovate, si nu pe ele insele”, dupa cum citea prezentatorul show-ului Liviu Varciu.

Doamnele Roman nu au venit singure la eveniment, ci insotite de mama lui Pepe, cel cu care Liviu avusese si o altercatie minora cu o seara in urma. Prezentatorul a avut o replica savurata de toti cei prezenti la adresa Andreei Bododel, aflata in sala.

Castigatoarea locul II la editia de anul trecut Miss Hostess Romania a facut parte dintre cei invitati, iar una din concurente a si folosit-o ca ajutor in promovarea chiromantiei. Si pentru ca se cauta raspunsul la intrebarea „Cand se va casatori Andreea?”, Liviu nu a putut rezista si a raspuns amuzat: „Asta puteai sa ma intrebi pe mine. Lasa ca le dau eu binecuvantarea ei si lui Pepe. Sarut mana, doamna mama lui Pepe”, s-a inclinat politicos Liviu, spre deliciul spectatorilor.

DISTRIBUIȚI