Acasă Mioritic Diana Stefanescu, extenuata dupa 15 ore de repetitii

Diana Stefanescu, extenuata dupa 15 ore de repetitii

31
0
DISTRIBUIȚI

Meseria de actrita nu este usoara, iar Diana Stefanescu a aflat pe propria-i piele acest lucru. Diana se afla acum in Danemarca pentru filmarile la pelicula „Statue Collector” regizata Mustafa Ali si Shaky Gonzales. Inainte de inceperea propriu-zisa a filmarilor, Diana a avut sesiuni de repetitii care au durat chiar 15 ore.

Dianei Stefanescu ii plac provocarile, astfel ca este decisa sa faca orice sacrificiu de care este nevoie pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Noul tel al Dianei este statutul de actrita, iar dupa ce a obtinut rolul principal in pelicula daneza „Statue Collector”, Diana a urmat cursuri de actorie pentru a fi la inaltimea asteptarilor.

Plecata de doua saptamani in Danemarca pentru filmari, in primele zile Diana a avut parte de un program istovitor, repetand chiar si 15 ore pe zi.

„Inainte de inceperea filmarilor am fost nevoita sa repet pentru rol chiar si 15 ore pe zi. Este un program foarte greu insa ma simt onorata ca am in jurul meu oameni deosebiti si talentati, care ma ajuta si ma incurajeaza in acest demers. Este ceva nou pentru mine si e normal sa am emotii, insa echipa ma incurajeaza tot timpul”, declara Diana pentru ADPM.ro.

„Statue Collector” este un thriller psihologic, iar Diana Stefanescu joaca rolul principal. Diana o interpreteaza pe Melissa, un model faimos pentru care un criminal in serie face o pasiune nebuna. Aceasta ajunge sa fie rapita de ucigas, iar sfarsitul este unul de-a dreptul surprinzator.

www.agentiadepresamondena.com

DISTRIBUIȚI