Acasă Mioritic Diana Stefanescu a fost invitata la Golden Globes

Diana Stefanescu a fost invitata la Golden Globes

50
0
DISTRIBUIȚI

Cariera Dianei Stefanescu pare sa prinda aripi in 2011.Tanara actrita tocmai a fost invitata de producatorii danezi ai peliculei „Statue Collector” sa ii insoteasca la ceremonia Golden Globes.

Diana Stefanescu a primit in urma cu cateva zile invitatia de a fi prezenta la una dintre petrecerile organizate la Los Angeles, dupa ceremonia decernarii premiilor Golden Globes.

Producatorii danezi ai peliculei „Statue Collector” vor fi prezenti la Los Angeles pe 16 ianuarie si au invitat-o cu ei si pe Diana Stefanescu, actrita jucand rolul principal in thrillerul psihologic.

„Producatorii mei au obtinut invitatii la petrecerea somptuoasa de la Beverly Hilton Hotel si m-au invitat si pe mine sa particip. Va fi o ocazie pentru ca proiectul sa fie prezentat unor persoane influente din cinematografia americana si pentru a incheia contracte de distribuire a peliculei si in Statele Unite”, declara Diana Stefanescu.

Diana se afla acum la parintii ei, in Canada, la Montreal, acolo unde si-a petrecut Craciunul. „A fost o sarbatoare minunata si am apucat sa petrec timp cu familia mea si cu sora mea. M-am simtit cu adevarat fericita. Am stat in jurul bradului, am deschis cadouri si am recuperat timpul pierdut. Pentru mine este foarte important sa fiu cu familia de Sarbatori”, declara Diana Stefanescu.

Cat despre invitatia de a lua parte la petrecerea Golden Globes, Diana spune: „Este o onoare pentru mine aceasta invitatie si sper sa reusesc sa ajung in timp util in Statele Unite, intrucat mai am cateva lucruri de rezolvat aici la Montreal. Sper sa ajung sa il cunosc pe Darren Aronofsky, unul dintre regizorii mei preferati. Darren a regizat Black Swan, o veritabila capodopera.”

www.agentiadepresamondena.ro

DISTRIBUIȚI