Acasă Mioritic Diana Munteanu Niculescu: „Titlul de diva este atribuit oricarei fete care ajunge...

Diana Munteanu Niculescu: „Titlul de diva este atribuit oricarei fete care ajunge pe prima pagina din orice motiv”

165
1
DISTRIBUIȚI

Diana Munteanu Niculescu este de cativa ani mediator intre ziaristi si persoanele publice din showbiz-ul romanesc. Ea, insa, prefera sa nu se expuna prea mult, fiind de parere ca sunt destule „dive” in Romania.

diana_munteanu_niculescueMulte.ro: Esti in atentia presei mereu. Ce articol despre tine ti-a displacut cel mai mult? Iti amintesti si unul care sa iti fi placut?

Diana Munteanu Niculescu: Au fost mai multe care mi-au displacut, unele care m-au durut, nu imi amintesc unul anume, insa sigur mi-au displacut cele de pe urma carora au avut de suferit familia si apropiatii mei. Sa nu ma intelegi gresit. Nu am nicio problema cu articolele de presa, fie ele pozitive sau nu. Articolele care mi-au placut sunt cele in care gasesti adevarul si imi mai plac materialele paparazi, in special comentariile. Am simtul umorului si unele sunt chiar foarte tari. Lasand orice la o parte, materialul drag sufletului meu este primul pictorial cu David, e si preferatul lui Claudiu.

eMulte.ro: Ce nota ai da tu ziaristilor daca ai fi invitata la “Conferinta de presa”?
Diana Munteanu Niculescu: Zece as da celor care calca pragul „Conferintei de presa” in fiecare saptamana, pentru ca isi rup din timpul lor sa vina sa cunoasca persoanele publice despre care scriu. Pentru intreaga presa nu mi-as permite o nota.

eMulte.ro: Ai accepta sa fii filmata 24/24 intr-un reality show?
Diana Munteanu Niculescu: Nu,nu,nu! Mi s-ar parea foarte stresant si de fel, nu-mi place expunerea exagerata.

eMulte.ro: Cum ai reactiona daca ai afla ca esti insarcinata si vei avea tripleti?
Diana Munteanu Niculescu: Nasterea unui copil este cel mai frumos lucru lasat de Dumnezeu. Este cu adevarat minune si ma simt binecuvantata ca am putut da nastere unui copil. M-as bucura enorm la aflarea vestii indiferent care ar fi numarul bebelusilor!

eMulte.ro: Spune-mi, te rog, dragostea la distanta doare?
Diana Munteanu Niculescu: Nu doare, dar nu e usor. Dorul doare cateodata, daca trece prea mult timp fara sa ne vedem.

eMulte.ro: Daca ai putea schimba un singur lucru la tine, sau in viata ta, care ar fi acela? De ce?
Diana Munteanu Niculescu: Probabil ca suna prost, dar eu nu as schimba nimic! Sunt fericita si implinita cu viata pe care o traiesc.

eMulte.ro: Ce parere ai despre statutul de diva? Exista dive in Romania? Numeste, te rog, una.
Diana Munteanu Niculescu: Statutul de diva este unul greu de obtinut, dar si mai greu de mentinut. In Romania, din pacate, termenul este atribuit oricarei fete care ajunge pe prima pagina din orice motiv.

Da, sunt femei pe care le putem numi dive pentru ca ele inseamna ceva prin tot ceea ce fac. Personal imi plac Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Andreea Berecleanu.

eMulte.ro: Ti-ar placea sa fii intrebata si sa poti povesti despre “Cum am facut primul meu milion de euro”?
Diana Munteanu Niculescu: Nu indraznesc sa visez asa ceva si nici nu stiu daca mi-as dori. Oricum mi-ar lua ceva timp sa-i fac… Asa ca, ma multumesc cu ce am. Sanatate sa-mi dea Dumnezeu sa muncesc.

eMulte.ro: Exista vreo experienta de viata cu invatatura de minte pe care ai dori sa o impartasesti publicului tau?

Diana Munteanu Niculescu: Din fiecare experienta de viata am invatat cate ceva, fie ca a fost vorba de planul personal sau locul de munca. Important este ca, ori de cate ori cazi, sa ai puterea sa te ridici si sa o iei mereu de la capat cu speranta si incredere si sa te gandesti mereu ca unde Dumnezeu inchide o usa, deschide o alta…

1 COMENTARIU