Acasă Mioritic Diana Dumitrescu si Ducu Ion, vacanta de vis pe Coasta de Azur

Diana Dumitrescu si Ducu Ion, vacanta de vis pe Coasta de Azur

85
2
DISTRIBUIȚI

Diana Dumitrescu si sotul ei, Ducu Ion, au petrecut o vacanta de vis in Franta, unde au vizitat orasele idilice de pe Coasta de Azur.

Diana Dumitrescu si Ducu IonDiana Dumitrescu si Ducu Ion au plecat in vacanta cu masina iar destinatia lor a fost orasul Juan les Pins de pe Riviera Franceza: “A fost un drum lung si foarte frumos. Fiind obositi, in prima seara ne-am oprit in Budapesta, unde am ramas sa ne odihnim. Am plecat dis de dimineata pe un drum extrem de placut, am admirat Ungaria si Italia, oprindu-ne in micul orasel Treviso sau Cita di Treviso. Am nimerit in zi de sarbatoare, cand mai totul era inchis, dar ne-am plimbat pe micile stradute vechi si frumoase. Aici am mancat cele mai bune paste carbonara, mancarurile recomandate fiind aceste paste si gnocchi”, povesteste vedeta Acasa tv.

Cei doi indragostiti s-au relaxat la soare, au vizitat orasele turistice din apropiere si au savurat cele mai alese mancaruri frantuzesti: “Odata ajunsi in Juan les Pins, ne-am instalat la vila inchiriata si ne-am asezat nerabdatori la piscina. Am facut plaja, am vizitat oraselele din jur, printre care s-au numarat Biot, unul din cele mai vestite orase de pe coasta pentru vechimea si frumusetea locului, orasul Grasse, locul unde s-a inventat prima oara parfumul, de unde mi-am cumparat unul inventat in 1864, din parfumeria Fragonard. Am facut cumparaturi la Cannes, am mancat toate deliciile frantuzesti si foarte multe fructe de mare, am fost in parcul de distractii si in Aqua Land, unde am vazut spectacole cu morse si delfini, am vazut pinguini si pisici de mare”, spune Diana.

Frumoasa Diana Dumitrescu si sotul ei, Ducu Ion si-au incheiat vacanta intr-o atmosfera de poveste: “Pe drumul de intoarcere am petrecut o dupa amiaza la Verona unde am vazut casa Juliettei si a lui Romeo si ne-am plimbat pe stradutele acelea frumoase, marginite de casute vechi cu balcoane inflorate si pline de oameni veseli”.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII