Acasă Mioritic Diana Dumitrescu i-a pregatit sotului o petrecere surpriza

Diana Dumitrescu i-a pregatit sotului o petrecere surpriza

156
0
DISTRIBUIȚI

Bucurie, emotii, distractie, familia si cei mai buni prieteni alaturi! De toate aceastea a avut parte Ducu Ion la petrecerea surpriza organizata de sotia lui, Diana Dumitrescu.

ducu_petrecere surprizaO petrecere la inaltime… la propriu! La implinirea a 30 de ani, lui Ducu Ion i s-a pregatit o petrecere surpriza de proportii, pe care nu o va uita prea curand: “Ma bucur enorm ca am reusit sa il surprind pe Ducu. Mi-a fost foarte greu sa ma ascund de el in toate aceste luni, pentru ca pregatesc evenimentul de multa vreme, dar acum sunt foarte fericita”, povesteste Diana Dumitrescu.

La aceasta surpriza extraordinara au venit colegii lui Ducu de la Abracadabra, rude, prieteni de pe platourile de filmare din Buftea: Madalina Draghici, Andreea Patrascu si Cabral, Carmen Tanase si Monica Pop, Adela Popescu si Radu Valcan, regizorul Iura Luncasu si sotia lui, Alina si multi altii care au strigat in cor “Surpriza, La Multi ani, Ducu!!!”.

“Mi s-au inmuiat picioarele cand mi-am vazut toti prietenii adunati la un loc. E o senzatie incredibila care creste pe masura ce descoperi cine a mai venit”, marturiseste Ducu.

Petrecerea a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat a avut si o tematica. Diana a organizat o expozitie fotografica cu cateva dintre cele mai reusite cadre realizate de Ducu: <<Am “furat” din calculatorul lui 245 de fotografii dintre care le-am ales pe cele 25 expuse aici. A fost nevoie de multa atentie, incercam sa fac asta noaptea in timp ce el dormea, am incercat sa ma descurc fara ca el sa banuiasca nimic. Fotografiile au fost foarte apreciate, iar la plecare, multi dintre invitati au primit una sau chiar doua”, adauga Diana.

DISTRIBUIȚI