Acasă Mioritic Diana Dumitrescu: „As renunta la actorie pentru un copil!”

Diana Dumitrescu: „As renunta la actorie pentru un copil!”

38
0
DISTRIBUIȚI

Diana Dumitrescu a declarat ca pentru ea, in acest moment, viata personala este pe primul plan, inaintea carierei, desi, acum un an, situatia statea putin diferit. Diana este casatorita cu Ducu Ion, producator executiv al telenovelelor de la Acasa.

„Actrita Diana Dumitrescu nu este mai importanta ca persoana Diana Dumitrescu. Viata mea personala este pe locul I, casnicia mea este pe locul I, familia mea este pe locul I, dupa care, cariera. Acum un an de zile nu stateau lucrurile asa, dar s-au schimbat”, a spus Diana.

Actrita este casatorita cu Ducu Ion de aproximativ un an de zile, pe care l-a intalnit tot pe platourile de filmare din Buftea, insa cei doi nu se grabesc sa aiba copii. „Copii inca nu stim, nu ne-am hotarat, cand o vrea Dumnezeu. Acum vrem sa profitam de viata de tineri casatoriti, sa ne cunoastem mai bine si sa punem  baza casniciei pentru cand o sa avem un copil”.

Intrebata daca ar renunta la actorie pentru un bebelus, actrita nu a ezitat si a raspuns afirmativ: „Depinde cum decurg lucrurile, in principiu, da, pentru copil as renunta la actorie, dar daca mi s-ar oferi un rol in continuare in situatia in care sunt, nu as spune nu. Ipotetic vorbind, as face treaba asta, dar nu stiu acum, depinde de sarcina, daca imi este mie bine, daca ma simt confortabil, depinde de multe lucruri” a dezvaluit Diana.

Desi in ultimul timp, am vazut-o pe Diana in poze extrem de sexy, vedeta marturiseste ca nu sotul ei este persoana geloasa din casa, ci mai mult ea. „Sotul meu nu e gelos, pentru ca imi cunoaste meseria, m-a cunoscut actrita, am avut momente in care am pozat si sexy. Ducu intelege foarte bine, mai ales ca si el lucreaza in acelasi domeniu si atunci stie cum se filmeaza, stie cum se fac si pozele sexy, stie tot. Eu sunt o fire geloasa, dar nu mi-a dat motive de gelozie”.

www.agentiadepresamondena.com

DISTRIBUIȚI