Acasă Mioritic Diana Dumitrescu a primit cadou un site

Diana Dumitrescu a primit cadou un site

164
0
DISTRIBUIȚI

Diana Dumitrescu a primit in dar de la sotul ei site-ul www.dianadumitrescu.ro, unde, pe langa sectiunile foto si video, Diana va avea si un blog.

diana dumitrescuPentru frumoasa actrita intrarea in blogosfera reprezinta un eveniment important si extrem de emotionant pentru ca, asa cum tocmai Diana marturiseste: ”Sincer imi e cam teama pentru ca nu-s tocmai priceputa la scris. Am citit pana acum foarte multe blog-uri din domenii diferite si am constatat ca trebuie sa te pricepi foarte bine la scris si ca trebuie sa ai ceva de spus pentru ca oamenii sa te citeasca. Pentru ca am mari emotii si nu stiu care sa fie subiectul dezbatut in prima mea postare pe blog ii invit pe toti care acceseaza site-ul sa-mi dea o mana de ajutor si sa-si posteze opiniile despre care ar fi temele de discutie ale lunii septembrie”,  spune Diana.

Site-ul a fost, pentru posesoarea lui, un foarte frumos cadou de la sotul ei: “Ducu s-a ocupat foarte mult de acest site, a vrut sa-mi faca o surpriza si a reusit. Sper ca fanii si toti cei care ma plac sa acceseze des acest site pentru ca acolo, cu siguranta vor gasi cele mai proaspete informatii despre mine. Pe langa aceste noutati din viata mea profesionala site-ul va avea si un continut video si o sectiune foto”, promite Diana.

DISTRIBUIȚI