Acasă Mioritic Diana Dondoe: „Sa fii top model nu e o meserie usoara”

Diana Dondoe: „Sa fii top model nu e o meserie usoara”

134
1
DISTRIBUIȚI

Diana Dondoe a fost la TIFF pentru a-i reprezenta pe prietenii sai, Sara Ziff si Ole Schell, regizorii documentarului „Picture me”. Modelul locuieste in prezent la Paris si lucreaza pentru cei mai cunoscuti designeri din lume.

Diana-DondoeDiana Dondoe a marturisit la TIFF pentru cei de la L’Oreall ca intotdeauna se vorbeste cel mai mult despre partea glossy a meseriei pe care si-a ales-o, cand modellingul implica si alte fatete care sunt lasate in umbra de catre cei din bransa. „Sa fii top model nu este o meserie usoara (de fapt despre asta vorbeste documentarul Picture Me) este vorba despre viata pe care si-o imagineaza aceste fete ca manechinele de success o au. Fascinatia acesta vine si din faptul ca nu s-a vorbit despre numeroasele fatete ale acestei meserii, s-a vorbit mult despre partea glamour dar este mult mai mult de spus de fapt.”

„Sara Ziff este o buna prietena de-a mea, facem parte din aceeasi generatie , am inceput modellingul cam in acelasi timp. “Picture me” este primul semnal de alarma tras intr-un mod foarte serios cu privire la fatetele meseriei depre care nu se vorbeste, despre care multora nu le place sa vorbeasca, mai ales oamenilor din bransa. Documentarul este un prim pas spre o reglementare mai serioasa a acestei meserii. Sigur vorbeste  despre manechine, despre sumele exorbitante cu care acestea sunt platite, cu totii avem niste idei preconcepute despre manechine dar pana la urma documentarul vorbeste despre niste fete foarte tinere si depre viata acestora.”, a completat Diana.

Diana Dondoe recomanda documentarul tuturor fetelor care nu stiu cu ce se mananca aceasta meserie si celor care fac din a fi model telul vietii lor.

DISTRIBUIȚI