Acasă Mioritic Descopera povestea nespusa din tine – noua colectie Wonder Lolita

Descopera povestea nespusa din tine – noua colectie Wonder Lolita

46
0
DISTRIBUIȚI

untold story-wonder lolitaPregatiti-va pentru un show unic! Pe 1 octombrie, designerul Maria Simion isi va prezenta colectia de toamna – iarna 2011/2012 la Timisoara, in cadrul Studio Heaven Club.

Studio Heaven Club este gata sa imbratiseze stilul, eleganta si moda, pe data de 1 octombrie, atunci cand Maria Simion va lansa colectia de toamna – iarna 2011/2012, „Untold Story” by Wonder Lolita.

Maria Simion este primul designer roman acceptat in comunitatea exclusivista „Business in Fashion” din  Italia, ocazie cu care a fost invitata sa isi expuna creatiile in cadrul Festivalului de Film Milano 2011.

Noua colectie, „Untold Story”, este destinata femeilor puternice, indraznete si extravagante, care isi doresc sa fie senzuale si sa isi pastreze in acelasi timp inocenta. „Pentru mine provocator nu inseamna sa arati cat mai multa piele, ci sa ai un stil vestimentar care sa ii determine pe cei din jur sa faca un pas inapoi!” – Maria Simion.

Bucurati-va de experienta Wonder Lolita, sambata, 1 octombrie, incepand cu ora 23.00, la Studio Heaven Club din Timisoara!

DISTRIBUIȚI