Acasă Mioritic Denisa de la Bamby e incantata de stilul de viata american

Denisa de la Bamby e incantata de stilul de viata american

29
0
DISTRIBUIȚI

Fetele de la Bamby se afla de aproape doua luni in America si sunt din ce in ce mai incantate de stilul de viata american.

Surorile Tanase sunt plecate in America din luna ianuarie a acestui an si se 162943_1545340038639_1389158040_31261278_2358528_npare ca stilul de viata al americanilor le prieste. Denisa este foarte incantata de optimismul lor si incercand sa-l compare cu cel al romanilor, a realizat ca diferenta este uriasa, in defavoarea noastra. „Aproape toti romanii sunt tristi, nervosi si irascibili, motivandu-si starile prin diferitele probleme pe care le au si pe care le dezvolta constient sau nu, pe cand americanii zambesc mai tot timpul. Sunt mult mai increzatori si mai veseli.”, a afirmat jumatatea bruneta a trupei Bamby.

Denisa considera ca unul dintre lucrurile care le lipseste romanilor dar pe care l-a intalnit la tot pasul in America este amabilitatea. „Toti incearca sa fie cat mai amabili si mai politicosi, fara sa-ti ceara ceva in schimb, pe cand la noi, atunci cand cineva e amabil, trebuie sa fii atent sa nu aiba alte interese”, a completat solista.

DISTRIBUIȚI