Acasă Mioritic Delia Matache a fugit cu iubitul

Delia Matache a fugit cu iubitul

229
2
DISTRIBUIȚI

Delia Matache a povestit la Acces Direct cum prima iubire s-a concretizat si in prima fuga de acasa. Delia avea 18 ani, era deja vedeta si castiga bani frumosi cand s-a indragostit atat de mult de un baiat incat si-a facut bagajele si a decis sa fuga cu acesta in lume.

Mama cantaretei a reactionat foarte bine pe atunci, oferindu-se chiar sa o ajute pe artista in impachetarea bagajelor, ceea ce i-a cam taiat acesteia din elan. „Eram vedetă, toată lumea mă ştia, plecam în concerte, dar ai mei ma ţineau din scurt şi nu mă lăsau să mă distrez deloc. Seara, pe la opt-nouă trebuia să intru în casă”, şi-a amintit Delia amuzată. 

Se pare totuşi că blonda a fost un copil model, căci dincolo de o viaţa sentimentală tumultoasă a fost cea care şi-a întreţinut financiar familia de-a lungul mai multor ani, cât timp părinţii au fost şomeri. 

“A fost o perioadă când ne-a ţinut şi pe noi pe banii ei. Noi ne pierduse serviciu şi Delia aducea bani în casă”, a spus cântăreaţa Gina Matache, mama Deliei, la Acees direct.

DISTRIBUIȚI