Acasă Mioritic Delia Antal, la pranz cu fostul presedinte al Pakistanului

Delia Antal, la pranz cu fostul presedinte al Pakistanului

229
1
DISTRIBUIȚI
Actrita Delia Antal are o viata frumoasa la Londra, acolo unde traieste de 7 ani.  Pentru ca se invarte in cercuri selecte si are cunostinte din lumea buna, Delia participa la evenimente care mai de care mai fastuoase si interesante, avand astfel ocazia sa-si faca noi prieteni.
Recent, actrita si regizoarea filmului “DORA” in care joaca rolul principal, a fost invitata de onoare la un eveniment de caritate in cadrul caruia s-au strans fonduri pentru copiii din Pakistan. Cu aceasta ocazie, Delia a avut privilegiul si onoarea sa-i cunoasca pe actorii Armand Assante si Dolph Lundgren, dar si pe fostul presedinte al Pakistanului, Pervez Musharraf . “Ciro Orsini a organizat la Londra un eveniment caritabil cu strangere de fonduri pentru copiii nevoiasi din Pakistan. Am fost si eu invitata, pentru ca ma alatur mereu campaniilor umanitare si sunt pentru ajutorarea copiilor nevoiasi. Inainte sa fiu actrita, am lucrat la o companie din Pakistan, care avea filiala la Londra. Am vazut situatia copiilor de acolo, erau neajutorati si nu aveau parte de o educatie buna, iar aceasta conteaza foarte mult in cresterea si formarea unui copil. M-as intoarce oricand cu placere in Pakistan, e o tara pentru care am o mare slabiciune”, povesteste actrita. “A fost o onoare sa merg la strangerea de fonduri care a avut loc pentru copiii din Pakistan”, mai spune ea. Delia a semnat  cartea “DORA” pentru invitati, iar toti banii stansi au fost donati copiilor. Actrita a mai adaugat: “Totodata, l-am cunoscut si pe fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf , care a apreciat gestul umanitar facut si in urma evenimentului de caritate ne-a invitat pe mine, pe Armand Assante si pe organizatorul evenimentului de caritate, Ciro Orsini, la un pranz organizat la casa lui din Londra, la care a participat si sotia acestuia, Sehba Musharraf. A fost o mare onoare pentru mine sa iau parte la acest pranz!”, a mai adaugat, incantata, Delia Antal, care a venit zilele trecute in Romania, pentru a-si promova cartea si filmul cu acelasi nume, “DORA”, care transpune o poveste despre emigrare, trafic de oameni, abuz sexual, droguri, religie si multe compromisuri.

Actrita Delia Antal are o viata frumoasa la Londra, acolo unde traieste de 7 ani.  Pentru ca se invarte in cercuri selecte si are cunostinte din lumea buna, Delia participa la evenimente care mai de care mai fastuoase si interesante, avand astfel ocazia sa-si faca noi prieteni.
Delia Antal & Mr. Pervez MusharrafRecent, actrita si regizoarea filmului “DORA” in care joaca rolul principal, a fost invitata de onoare la un eveniment de caritate in cadrul caruia s-au strans fonduri pentru copiii din Pakistan. Cu aceasta ocazie, Delia a avut privilegiul si onoarea sa-i cunoasca pe actorii Armand Assante si Dolph Lundgren, dar si pe fostul presedinte al Pakistanului, Pervez Musharraf . “Ciro Orsini a organizat la Londra un eveniment caritabil cu strangere de fonduri pentru copiii nevoiasi din Pakistan. Am fost si eu invitata, pentru ca ma alatur mereu campaniilor umanitare si sunt pentru ajutorarea copiilor nevoiasi. Inainte sa fiu actrita, am lucrat la o companie din Pakistan, care avea filiala la Londra. Am vazut situatia copiilor de acolo, erau neajutorati si nu aveau parte de o educatie buna, iar aceasta conteaza foarte mult in cresterea si formarea unui copil. M-as intoarce oricand cu placere in Pakistan, e o tara pentru care am o mare slabiciune”, povesteste actrita. “A fost o onoare sa merg la strangerea de fonduri care a avut loc pentru copiii din Pakistan”, mai spune ea. Delia a semnat  cartea “DORA” pentru invitati, iar toti banii stansi au fost donati copiilor.
Actrita a mai adaugat: “Totodata, l-am cunoscut si pe fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf , care a apreciat gestul umanitar facut si in urma evenimentului de caritate ne-a invitat pe mine, pe Armand Assante si pe organizatorul evenimentului de caritate, Ciro Orsini, la un pranz organizat la casa lui din Londra, la care a participat si sotia acestuia, Sehba Musharraf. A fost o mare onoare pentru mine sa iau parte la acest pranz!”, a mai adaugat, incantata, Delia Antal, care a venit zilele trecute in Romania, pentru a-si promova cartea si filmul cu acelasi nume, “DORA”, care transpune o poveste despre emigrare, trafic de oameni, abuz sexual, droguri, religie si multe compromisuri.

DISTRIBUIȚI