Acasă Mioritic Delia Antal il admira pe Marcel Iures!

Delia Antal il admira pe Marcel Iures!

185
0
DISTRIBUIȚI

I-ar placea sa joace intr-un film alaturi de marele actor!

Delia Antal&Marcel Iures - LondraActrita Delia Antal a fost in perioada 10-14 noiembrie la Festivalul Filmului Romanesc de la Londra, organizat de  Centrul Cultural Romanesc cu sediul in capitala britanica. Evenimentul, aflat la a VIII-a editie, a fost un bun prilej pentru actrita si regizoarea romanca sa se intalneasca la Londra cu marele actor Marcel Iures, pe care il admira nespus, dar si cu regizorul Tudor Giurgiu.

“Romanii fac filme minunate si ma bucur ca sunt romanca si am ocazia sa vad cat de apreciati suntem peste hotare. La Londra a avut loc Festivalul Filmului Romanesc si am avut astfel ocazia de a-l intalni pe Marcel Iures cu care am fost onorata sa stau de vorba pe larg si sa-i povestesc despre filmul meu, “DORA”, dar si sa ii daruiesc cartea cu acelasi nume. Este actorul meu roman favorit, pe care il admir de ani de zile pentru cariera sa spectaculoasa. Un adevarat star de cinema care spre surprinderea mea este un om simplu, foarte dragut si sociabil, la cat de sus a ajuns profesional vorbind, nu ai putea sa iti imaginezi ca un actor de un asemenea calibru poate fi atat de modest.  Mi-ar placea sa joc intr-un film sau intr-o piesa de teatru alaturi de el!”, a spus Delia Antal, care, de asemenea, s-a declarat incantata de faptul ca l-a intalnit la Londra si pe regizorul Tudor Giurgiu.

Saptamana viitoare, actrita se va intoarce in tara pentru cateva zile, caci a fost invitata la Festivalul International de Film DaKINO 2011, care se desfasoara in perioada  21- 26 noiembrie.

DISTRIBUIȚI