Acasă Mioritic Danielei Crudu nu-i plac fotbalistii: nu are ce invata de la ei

Danielei Crudu nu-i plac fotbalistii: nu are ce invata de la ei

181
1
DISTRIBUIȚI

Daniela Crudu are destule atuuri ca sa puna pe jar un barbat, insa ce calitati ar trebui sa aiba acesta ca sa o cucereasca pe asistenta de la „Neata cu Razvan si Dani”?

daniela cruduVedeta Playboy a marturisit pentru eMulte.ro: barbatul ideal trebuie sa fie inteligent, ca sa poata invata tot timpul ceva de la el si amuzant, ca sa ii capteze atentia. Totodata, barbatul care ar dori sa ii starneasca interesul Danielei nu trebuie sa fie fotbalist.

Asistenta matinalilor Razvan si Dani sustine ca nu au atras-o niciodata fotbalistii, si mai mult decat atat, multi dintre ei sunt seci si lipsiti de sarm. „Nu m-au atras niciodata fotbalistii, majoritatea dintre ei nu au nici un farmec si nu sunt conectati la tot ce e nou. Daca ii pui unui fotbalist un sistem de navigatie in fata, tot nu se poate orienta! Dupa ce ca eu nu ma descurc cu tehnologia asta, ce sa fac cu unul la fel langa mine?”, se intreaba bruneta.

Daniela e convinsa ca exista si pentru ea un barbat ideal, destept si atragator: „Imi plac barbatii inteligenti, care nu ma plictisesc si de la care sa am ce invata!”, a declarat frumoasa Daniela Crudu pentru eMulte.ro.

1 COMENTARIU