Acasă Mioritic Daniela e în sfârşit „păcătoasă“ cu acte!

Daniela e în sfârşit „păcătoasă“ cu acte!

243
0
DISTRIBUIȚI

În urma scandalului sexual declanşat şi întreţinut de Leo de la Strehaia, „Cruduţa“ a căzut în picioare. Rămasă fără jobul de „vecină“ de la matinalul Antenei 1, bruneta a fost ofertată de Dan Capatos, care i-a propus, luni seară, să facă echipă cu Bianca Drăguşanu în platoul emisiunii „Un show păcătos“, pricopsindu-se astfel cu două asistente extrem de sexy.

Potrivit unor surse demne de încredere din Antena 1, fosta vecină a lui Răzvan şi Dani i-a atras atenţia prezentatorului emisiunii „Un show păcătos“, la puţin timp de la debutul ei la matinal. Cei doi au avut posibilitatea să se cunoască la sfârşitul anului 2009, când Daniela şi Dan au realizat un pictorial incendiar pentru revista “Playboy”, el în rol de pictor iscusit, iar ea de muză ispititoare. Observând spontaneitatea şi buna dispoziţie care o caracterizează pe brunetă, antenistul nu a ascuns faptul că şi-ar dori să înceapă o colaborare cu ea. „Vreau şi eu, ca asistentă tv, o fată ca Daniela. O vreau pe Daniela Crudu“, ar fi mărturisit Dan Capatos, conform spuselor unor persoane din trust. Dorinţa lui de la acea vreme nu a putut fi îndeplinită, întrucât bruneta avea responsabilităţi clare la matinal, unde prezenta rubrica „Meteo“.

A fost primul care a sunat-o

Săptămâna trecută însă lucrurile au luat o întorsătură extrem de favorabilă pentru Dan Capatos. Izbucnirea scandalului secapatos danielaxual, care i-a avut protagonişti pe Daniela Crudu şi pe Leo de la Strehaia, i-a oferit prezentatorului emisiunii „Un show păcătos“ posibilitatea să-şi pună planul în aplicare. „Capatos a fost primul care a sunat-o pe Daniela, după ce a apărut scandalul, şi i-a spus că e alături de ea orice s-ar întâmpla“, au declarat, pentru „Naţional“, surse din Antena 1. Prin urmare, Dan a invitat-o luni seară în emisiunea „Un show păcătos“, unde a făcut tot posibilul să-i spele imaginea, după care i-a propus în direct să fie asistenta lui, întrucât e mult prea păcătoasă pentru formatul matinalului. Zarurile au fost aruncate, iar, după terminarea show-ului, Daniela a decis să meargă pe mâna lui Capatos. „Dacă am reuşit să o transformăm pe Bianca în cea mai de succes asistentă de televizune, în mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel puţin la fel de mare. Sunt convins că telespectatorii vor descoperi o altă Daniela având în vedere că va evolua într-un format mult mai liber. O primim cu braţele deschise şi sunt sigur că vom face o super echipă“, a declarat Dan Capatos. Prin urmare, marţi dimineaţa Răzvan şi Dani au anunţat schimbarea făcută în echipa lor. „Colega noastră Daniela a decis, alături de echipa de la «Neatza», să ne despărţim pe cale amiabilă, pentru a lăsa o imagine curată brandului acestei emisiuni. Rămâne omul care a dat valoare plus meseriei de vecină“, a spus Dani Oţil.

www.ziarulnational.com