Acasă Mioritic Daniela Crudu are un plan de rezervă: Kanal D lansează un matinal

Daniela Crudu are un plan de rezervă: Kanal D lansează un matinal

30
1
DISTRIBUIȚI

«Vecina» de la Neatza speră încă să fie iertată pentru derapajul cu Leo de la Strehaia, dar nu a intrat încă în disperare.

Asta pentru că bruneta are un plan B, în cazul în care producătorii matinalului rămân fermi pe poziţie şi nu o cheamă în emisiune. Se pare că Daniela mizează pe ajutorul lui Dani Oţil care, pe când presta pentru Naţional TV, a apărat-o cu toate forţele pe Andreea Spătar, implicată într-un scandal similar după ce Boschet a bătut-o în mijlocul străzii, relatează Ring. Dacă asta nu va funcţiona, Daniela mai are o şansă, ce-i drept, la Kanal D. Fostul iepuraş Playboy a aflat că turcii sunt pe cale să lanseze un matinal unde şi-ar putea găsi şi ea locul, mai ales că postul este ceva mai permisiv decât Antena 1.

Reprezentanţii Kanal D au confiormat că există un proiect pentru lansarea unui nou matinal în grila postului, însă au refuzat să ofere alte detalii legate de acesta. ”Da, există un astfel de proiect, dar nu vă pot da mai multe detalii pentru că acestea nu există încă”, a declarat Nicoleta Cîrjan, PR-ul Kanal D.

www.click.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU