Acasă Mioritic Daniela Crudu, acuzata de prostitutie

Daniela Crudu, acuzata de prostitutie

169
1
DISTRIBUIȚI

Daniela Crudu a fost facuta de ras in fata a peste 300 de persoane aflate in clubul Old Nick Pub din Sinaia cand a fost acuzata de catre un component al trupei de travestiti Las Trojas ca este prostituata lui Capatos.

las trojasDaniela Crudu a avut parte de o seara cu „artificii” in clubul „Old Nick Pub” din Sinaia, unde fusese invitata sa intretina atmosfera. Tocmai cand distractia era in toi, unul dintre componentii trupei de travestiti „Las Trojas” a atinut sa aminteasca invitatilor din club ca printre ei se afla si Daniela Crudu, ” prostituata lui Capatos”.

Daniela_CruduRusty a continuat dupa o scurta pauza, cerandu-si scuze pentru limbaj: „Imi pare rau daca am vorbit urat, dar am spus un adevar”. In acest timp, Daniela Crudu, desi cunoscuta ca cea mai pacatoasa din showbiz-ul romanesc, a incercat sa treaca peste momentul jenant si sa isi faca in continuare treaba pentru care fusese invitata.

Peste 300 de persoane erau prezente cand Daniela Crudu a fost acuzata de prostitutie in „Old Nick Pub” din Sinaia, acestia participand la petrecerea de zece ani de la deschiderea clubului.