Acasă Mioritic Daniela Crudu a plecat de la „Neatza cu Razvan si Dani”

Daniela Crudu a plecat de la „Neatza cu Razvan si Dani”

35
0
DISTRIBUIȚI

In cadrul editiei de astazi, Dani Otil a anuntat decizia Danielei Crudu, impreuna de echipa de la Neatza, de a parasi emisiunea.

Se pare ca prima editie de anul acesta a emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani” nu se putea incepe fara obisnuita prezenta a Daniela Crudu, insa se va termina fara ca aceasta sa mai inveseleasca telespectatorii cu „prostia” ei. Daca ieri toate pareau bune si frumoase in platoul emisiunii, astazi Dani Otil a dat vestea ca au ramas fara asistenta TV.

„Dupa cum observati, in platou s-a facut curatenie. Colegul nostru Aurica a dat cu aspiratorul iar fetele au dat cu mopul. Am decis atunci sa facem si noi o curatenie de primavara. Incepand de astazi, colega noastra Daniela a decis, alaturi de echipa de la Neatza, sa ne despartim pe cale amiabila, pentru a lasa o imagine curata brandului acestei emisiuni. Ne facem din mana si ne vom aminti impreuna de momentele frumoase, care inca pot fi vazute pe Internet. Ea va evolua pe alte scene, am intelesc ca are deja alte oferte. Daniela ramane pentru noi un copil super simpatic, cu care sigur ca, de cele mai multe ori, nu ne-am putut intelege pentru ca de-aia am luat-o, ea fiind usor nebuna. Ramane omul care a dat valoare plus meseriei de vecina, ca nicio alta fata din Romania. Peste toate, ramane cea mai vecina dintre vecine, si cea mai asistenta dintre asistente. Vecina 3 s-a dus, poate urmeaza vecina 4 sau poate inchidem acest subiect”, a spus Dani Otil in aceasta dimineata.

www.showbiz.ro

DISTRIBUIȚI