Acasă Mioritic Dana Savuica: „Usile pe care le deschide frumusetea pot fi rabatabile”

Dana Savuica: „Usile pe care le deschide frumusetea pot fi rabatabile”

45
0
DISTRIBUIȚI

In calitate de gazda a unei petreceri FHM, Dana Savuica a acordat un interviu pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D si a declarat ca frumusetea deschide aproape toate usile insa multe dintre acestea sunt rabatabile.

Dana Savuica a pozat in ipostaze sexy pentru coperta numarului din decembrie al revistei FHM si a fost astfel gazda unei petreceri desfasurata in clubul Player din Bucuresti in urma cu o saptamana.

Provocata sa vorbeasca despre frumusete de echipa emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, Dana Savuica a declarat ca frumusetea este sinonima de cele mai multe ori cu succesul in viata.

„Frumusetea este foarte importanta si deschide multe usi. Aproape toate usi. Trebuie insa ca doamnele sa fie foarte atente, intrucat usile pe care le deschide frumusetea pot fi rabatabile”, declara Dana Savuica.

„Femeia a fost pusa pe pamant pentru a se exprima prin frumusetea ei. In primul rand frumusetea inseamna partea fizica, insa o femeie este frumoasa atunci cand are o piele frumoasa”, concluzioneaza Dana Savuica.

Pe de alta parte, pentru Daiana Anghel frumusetea consta in atitudine.  „Pentru mine, frumusetea inseamna ravaseala, naturalete, atitudine, tinuta”, spune Daiana. In vreme ce alte vedete cheltuiesc o avere pentru a se mentine frumoase, Daiana este mai rezervata.

„Cheltuiesc foarte putin, spre deloc. Inca din timpul liceului am invatat sa-mi fac singura parul si machiajul. Asta nu inseamna ca ma vopsesc singura acasa insa sunt cumpatata cand vine vorba despre bani aruncati la saloane”, declara vedeta Antena 1.

www.agentiadepresamondena.com

DISTRIBUIȚI