Acasă Mioritic Dana Savuica, “persecutata” in liceu. O credeau tiganca!

Dana Savuica, “persecutata” in liceu. O credeau tiganca!

225
0
DISTRIBUIȚI

Este greu sa fii fiica de diplomat. Dana Savuica a simtit acest lucru pe pielea ei, dupa ce a trait o adevarata drama in perioada adolescentei.

Fost fotomodel si vedeta de televiziune, actualmente femeie de afaceri, blonda si-a petrecut marea parte a copilariei in Africa, unde parintii ei se aflau in misiune diplomatica.

La intoarcerea in tara, avea sa se confrunte cu multe prejudecati. Motivul? Din cauza bronzului obtinut pe Continentul Negru, profesorii si colegii o credeau tiganca!

Mi-a fost foarte greu sa ma integrez in sistemul scolar. Cand am ajuns la Targoviste, eram cu parul blond, decolorat de soare, si neagra tuci de la bronz. Aveam un accent ciudat si vorbeam putin nesigura limba romana”, povesteste Dana Savuica in Star.

Si astfel aveau sa inceapa problemele, tanara adolescenta petrecandu-si majoritatea anilor de liceu in ultima banca, neintelegand de ce colegii “se uitau urat la mine”.

M-au pus in ultima banca, alaturi de repetenti, intrucat au crezut ca sunt de alta etnie. Cam asta era handicapul meu. Perioada aceea a fost una neagra pentru mine”, a mai tinut sa precizeze Dana Savuica.

www.stl.ro

DISTRIBUIȚI