Acasă Mioritic Dana Rogoz, vacanta in India

Dana Rogoz, vacanta in India

207
2
DISTRIBUIȚI

Actrita s-a pregatit pentru o vacanta cu rucsacul in spate prin India, care va dura aproape trei saptamani.

Adana rogoz la dansez pentru tinelaturi de trei prieteni, Dana Rogoz s-a hotarat sa isi petreaca o parte din vacanta de vara in India. Actrita nu este adepta sejururilor all inclusive de cinci stele, astfel ca isi doreste sa mearga cu rucsacul in spate si sa viziteze cat mai multe obiective turistice in timpul petrecut in India.

Dana si-a luat masuri de precautie si cu o luna inainte de plecarea in vacanta, s-a imunizat impotriva unor boli care circula prin tara de destinatie, actrita vaccinandu-se pentru difterie, tetanos, poliomielita si febra tifoida.

Iata unde vrea sa ajunga Dana: „Vreau sa vizitez nordul Indiei: Delhi, Rajasthan, Varanasi si ceva pe la poalele muntilor Himalaya, dar inca nu ne-am decis. Si ma tot gandesc la varianta sa plec cu mainile in buzunar si sa ma orientez la fata locului (cazare, trasee etc). Pe de alta parte, vreau sa merg si cu trenul destul de mult, iar in ghid scrie ca trebuie sa-mi fac rezervarile cu mult timp inainte… ceea ce e impotriva planului meu aventuros.”, scrie actrita pe blogul sau personal.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII