Acasă Mioritic Dana Rogoz ii pregateste o surpriza Adelei Popescu, in noua editie „De...

Dana Rogoz ii pregateste o surpriza Adelei Popescu, in noua editie „De Suflet” care incepe chiar de ziua ei

243
0
DISTRIBUIȚI

dana-rogozDana Rogoz revine la ProTv International sambata, 8 octombrie de la ora 20.30 cu un nou sezon „De Suflet”, ocazie cu care va sarbatori 8 ani si 15 sezoane de existenta a emisiunii si totdata si faptul ca actrita este gazda romanilor din afara tarii de 3 ani si jumatate.

Noul sezon nu poate debuta altfel decit cu premiere dar si cu surprize. Dana s-a gindit sa ii faca prietenei sale, Adela Popescu, un cadou neasteptat. Pentru ca ziua Adelei este chiar pe 8 octombrie, prezentatoarea emisiunii „De Suflet” a pregatit un moment special pe care il va dezvalui la momentul potrivit. Adela va fi insotita de cea mai mare parte a trupei „LaLa Band” din serialul „Pariu cu viata”, pe care romanii il vor urmari de asemenea la ProTv International, din acest weekend, odata cu lansarea grilei de toamna. Si cum noul sezon al emisiunii dedicata special telespectatorilor stabiliti inafara granitelor tarii va fi din aceasta toamna mai lung cu jumatate de ora, si numarul invitatilor care vor fi intervievati de Dana se mareste.

Telespectatorii vor avea astfel ocazia sa-i cunoasca pe unii dintre cei mai apreciati artisti romani in toata lumea, printre care Deepcentral aflati in tara intr-o scurta pauza de concerte, Tara – pentru prima data in platoul „De Suflet”, dar si Natalia Barbu care se pregateste sa devina mamica, fiind insarcinata in 6 luni. Intr-o forma excelenta, artista care tocmai a lansat piesa „Do that thing” va vorbi despre sarcina ei, despre ce anume maninca si cum a reusit sa se intretina atit de bine.

DISTRIBUIȚI