Acasă Mioritic Dan Diaconescu a depus la OSIM dosarul pentru înregistrarea mărcii şi siglei...

Dan Diaconescu a depus la OSIM dosarul pentru înregistrarea mărcii şi siglei Partidului Popular

32
1
DISTRIBUIȚI

Avocaţii patronului de la OTV au depus joi la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), dosarul pentru înregistrarea mărcii partidului pe care Diaconescu vrea să îl înfiinţeze, intiutulat „Partidul Popular, şi a siglei acestuia.

Potrivit Mediafax, Daniel Fenechiu, unul dintre avocaţii lui Diaconescu a declarat că s-a dorit depunerea rapidă a actelor pentru ca nu cumva alte persoane să înregistreze această denumire ca marcă.

Sursa citară susţine că sigla partidului reprezintă două litere „P” suprapuse, reprezentând numele partidului – Partidul Popular – pe un fundal de trei nuanţe de violet. Procedura de înregistrare a mărcii va dura aproximativ trei luni.

Pe data de 25 iunie, după ce a fost eliberat, Diaconescu a anunţat că va intra în politică şi că va înfiinţa un partid din cauză că arestarea sa ar fi fost decisă politic.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Da,o fi nou pt Romania dar in Europa familia Partidelor Poulare e foarte mare …PP España de ex este principalul partid de opozitie.Nu-i prost,excrocul asta de Diaconescu ….Se baga si el in Marea Familie PP exact smenareste si banditeste cum e specificul lui si-al Romaniei …Mi-e scarba si de el si d postul ala penibil p care-l conduce(dar cu care a facut milioane,nuuu din reclame …In niciun caz ..ci din SANTAJ)..mi-e scarba si de „imitatia kitch”de PP pe care vrea s-o faca ….mi-e scarba de prostia si tiganeala din Romania,in general