Acasă Mioritic Crudu, ţepuită de Playboy cu 5.000 $

Crudu, ţepuită de Playboy cu 5.000 $

90
0
DISTRIBUIȚI

Daniela Crudu s-a dezbrăcat degeaba la tipografie, printre muncitori, pentru Playboy. Deşi a semnat pentru un onorariu de 5.000 de dolari, vedeta nu a văzut banii nici în ziua de azi. Şansele de a-şi mai primi onorariul au scăzut vertiginos, căci acum revista nu mai plăteşte nici o vedetă.

Asistenta matinalului de la Antena 1 este urmărită de ghinioane la tot pasul, din punct de vedere financiar. Crudu are un salariu modest, dar un contract riguros, cu interdicţie la prezentările de modă, care i-ar putea rotunji veniturile serios. Colac peste pupăză, Daniela încă mai suspină după onorariul ultimului pictorial Playboy, pe care l-a realizat în februarie, într-o tipografie plină de muncitori, pentru ediţia din martie, a revistei.

Potrivit unor surse apropiate vedetei, Crudu şi-a „vândut” trupul pentru frumuşica sumă de 5.000 de dolari, bani care încă se lasă aşteptaţi. Vedeta i-a înnebunit pe reprezentanţii revistei cu telefoanele, însă de ceva vreme a renunţat să-şi mai facă iluzii. Din păcate pentru Daniela, reprezentanţii publicaţiei au anunţat că nu mai plătesc nici o vedetă pentru a-şi etala trupul în paginile revistei.

Singura soluţie ar fi ca bruneta ca apeleze la justiţie, având în vedere că are un contract parafat, încă din februarie.

Deranjaţi că acest subiect a ajuns în presă, reprezentanţii revistei s-au eschivat: „Ea a sunat la ziare să spună că nu şi-au primit banii? Eu nu ştiu nimic despre contractul ei, oricum Hugh Hefner a dat o directivă internaţională, ca fetele care pozează să nu mai fie plătite”, a declarat Daliana Barbuică, PR Manager.

Pe Bianca au plătit-o patronii clubului

Asistenta lui Capatos a fost protagonista unei şedinţe foto incendiare luna trecută, pentru ediţia din decembrie a revistei Playboy. Deşi Bianca obişnuieşte să se vândă scump, de data aceasta ea nu a primit nici un onorariu de la reprezentanţii Playboy. Totuşi, vedeta nu s-a dezbrăcat chiar gratis: „Eu nu am primit nici un ban de la Playboy. Pe mine m-au plătit cei de la clubul Bellagio, acolo unde s-a desfăşurat şedinţa foto. Pictorialul le-a plăcut şi celor din Grecia şi e posibil să pozez şi pentru ei”, a povestit Bianca.

www.click.ro

DISTRIBUIȚI