Acasă Mioritic Crudu, pe făraş de la Antena 1

Crudu, pe făraş de la Antena 1

40
2
DISTRIBUIȚI

Scurta aventură cu Leo de la Strehaia i-a umplut buzunarele, insă ar putea lăsa-o fără loc de muncă pe Daniela Crudu. Se pare că şefii brunetei nu au privit cu ochi buni relaţia Cruduţei.

Zilele Danielei Crudu la Antena leo de la strehaia1 par numărate. Surse din interiorul postului din Băneasa ne-au mărturisit că bruneta e foarte aproape de o despărţire de matinalul unde titulari sunt Răzvan şi Dani, din cauza relaţiei cu Leo de la Strehaia şi mai ales a scandalului provocat de despărţirea timpurie de acesta. Zilele următoare, Daniela va fi convocată într-o şedinţă de urgenţă la şefii ei, pentru a vedea dacă va mai presta în emisiune. Libertatea a intrat în posesia câtorva sms-uri pe care Cruduţa, aşa cum o alinta “prinţul ţiganilor”, i le-ar fi trimis lui Leo. Într-unul dintre ele, “Cruduţa” îi spunea lui Leo că urmează să-i trimită un număr de cont, probabil în schimbul prieteniei sale, iar în altul, în care recunoştea că toată lumea i-a sărit în cap după ce relaţia lor a ajuns publică, pretinzând că e vina lui Leo, pentru că el ar fi chemat paparazzi. “Eu am salvat mesajele de pe telefonul lui Leo. Cândva, o să-mi fie recunoscător pentru asta”, ne-a mărturisit George, un apropiat al “prinţului”. Acesta a confirmat că Leo a rămas cu o gaură de 10.000 de euro, dar şi cu una de 5.000 de lei, sumă virată în conturile Danielei chiar de el.

Daniela Crudu respinge toate acuzaţiile prietenului lui Leo, susţinând că “prinţul” e cel care o terorizează cu telefoane. „Mă sună non-stop, de pe o grămadă de numere de telefon. E un obsedat. Nu am avut nici o treabă cu el, dar tot insistă. Vine pe la mine pe la uşă şi i-am zis că, dacă se mai repetă, chem poliţia”, ne-a spus asistenta matinalilor de la Antena 1. “Regret şi acum clipa când am ieşit cu el la o cafea, dar jur că nu am ştiut nici o secundă cine este. Oricum, el face toate astea pentru a-şi face reclamă, cum, de altfel, mi-a şi spus”, a mai precizat Daniela.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. ca-i curg balele dupa Daniela,nu e nici un secret! cui nu i-ar curge? dar sa-i distrugi imaginea intr-un mod atat de josnic…numai o cioara libidinoasa care n-a facut altceva decat sa fure si sa insele toata viata ar fi in stare! cunoastem toate scandalurile pe care le-a iscat in presa acest individ asa ca ar fi bine sa o lase in pace pe Daniela caci nu mai pune nimeni botu’ la vrajeala lui de cioara imputita!!!