Acasă Mioritic Cristina Şişcanu: „Nu mi-ar aduce niciun beneficiu în carieră să pozez dezbrăcată”

Cristina Şişcanu: „Nu mi-ar aduce niciun beneficiu în carieră să pozez dezbrăcată”

36
1
DISTRIBUIȚI

Devenită celebră mai ales după ce s-a aflat că are o relaţie cu Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu a refuzat mai multe oferte de a poza nud în reviste pentru adulţi.

Motivul care a determinat-o să spună nu a fost acela că nu crede că aceste pictoriale ar ajuta-o cu ceva fie că este vorba de viaţa personală ori cea profesională.

„Am primit propuneri de a poza in reviste destinate barbatilor, dar nu cred ca mi-ar aduce vreun beneficiu in cariera o astfel de expunere”, a declarat Cristina pentru showbiz.ro. „De cand m-am intors din vacanta, sunt in discutii despre viitorul proiect in care voi fi implicata”, a mai spus iubita fostului prezentator de la Acces Direct.

După ce a colindat Europa cu partenerul său de viaţă, reporteriţa de la Antena 1 a rămas impresionată de oraşul croat Dubrovnik, despre care spune că nici nu se poate compara cu Coasta de Azur.

„Dubrovnik-ul este Paradisul. Este uluitor cum toate superlativele naturii s-au adunat intr-un singur loc: marea, a carei apa e in trei nuante si de o claritate perfecta, stanci si vegetatie abundenta. Nu se compara cu niciun loc de pe Coasta de Azur”, a adăugat ea.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI