Acasă Mioritic CRBL si sotia, vacanta romantica la hotelul Adam si Eva din Antalya

CRBL si sotia, vacanta romantica la hotelul Adam si Eva din Antalya

203
2
DISTRIBUIȚI

CRBL, a avut o vacanta de vis in Antalya, Turcia, unde alaturi de sotia sa, Elena, s-a rasfatat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe litoralul turcesc.

crbl-elena“Sunt foarte bucuros ca am reusit sa-i ofer Elenei o vacanta, tinand cont ca anul trecut nu am putut pleca nicaieri din cauza Alesiei. Am ales pe ultima suta de metri sa mergem in Belek, Antalya, la un hotel romantic, destul de exclusivist pentru tineri casatoriti si pentru cupluri numit Adam si Eva. A fost frumos, ne-am relaxat si odihnit in acelas timp.’, a declarat CRBL.

CRBL este foarte fericit ca a vut parte de acesta vacanta alaturi de sotia sa, mai ales ca a avut un an foarte plin. Totusi, fiind o persoana extreme de active, dupa citeva zile de rasfat si relaxare maxima, DJ-ul Pro Fm a simtit ca-I lipseste agitatia. “Hotelul era plin de oglinzi, totul era alb si nu iti lipsea nimic, iar rasfatul era la el acasa. Recunosc, ca dupa patru zile am inceput sa simt nevoia de putina agitatie, deoarece eu sunt foarte activ si parca mor incetul cu incetul daca nu am activitate. Aveam nevoie de o vacanta in care sa-mi incarc bateriile, iar Elenei ii prindea foarte bine o perioada de odihna. Anul viitor  cu siguranta o vom lua si pe Alesia  cu noi”, a declarat acesta.

CRBL poate fi ascultat in fiecare zi, de luni pana vineri in cadrul emisiunii CeReBeL e ProFM, intre orele 17:00 si 19:00!

DISTRIBUIȚI