Acasă Mioritic CRBL isi alege fetele “Hey Mama” duminica, la piscina

CRBL isi alege fetele “Hey Mama” duminica, la piscina

369
0
DISTRIBUIȚI

CRBL va alege duminica cele 10 fete care vor aparea in videoclipul “Hey mama”. Desi pastreaza inca secret scenariul clipului sau, artistul face multe pregatiri in acest sens.

Momentan el pune la cale un super eveniment, cu usile deschise, cu cele 25 de finaliste pe care le va afla pana la sfarsitul acestei saptamani, cand se va incheia perioada de votare.

Toti cei care vor dori sa vada pe viu cum arata fetele nu trebuie decat sa vina in parcul Tineretului si vor avea mai multe surprize, printre care si un concert CRBL. “Eu va spun doar atat: daca vreti sa petreceti o dupa amiaza spre seara foarte misto eu voi fi la Daimon cu toata gasca, cu fetele si cu Elena, care bineinteles va juriza toata povestea. Si sa nu credeti ca nu e serioasa treaba, ca din 25 trebuie sa ramana 10 si au de trecut trei probe de foc”, spune artistul, care totusi promite sa nu fie unele dure, ci numai bune de “Hey Mama”.

Una ar fi cea a costumelor de baie, a doua – de cucerire a juriului si a treia sa demonstreze ca au talent de vedete si ca stiu sa pozeze.

Cat despre concertul sau, CRBL povesteste ca inca mai lucreaza la playlist, dar cei care vor veni sa petreaca alaturi de el pe marginea piscinei vor avea dupa aceea chef sa inceapa saptamana cu distractie.

DISTRIBUIȚI