Acasă Mioritic Cosmina Pasarin, Simona Balanescu si Florentina Fantanaru vor defila in costume mexicane,la...

Cosmina Pasarin, Simona Balanescu si Florentina Fantanaru vor defila in costume mexicane,la „Petrecem k lumea”

166
2
DISTRIBUIȚI

Fiesta mexicana incepe duminica aceasta in emisiunea Antenei 2, „Petrecem k lumea”, prezentata de Ana Maria Petre si Fredi Camacho.

cosmina-petrecem k lumeaZiua nationala a Mexicului va fi sarbatorita alaturi de ziua de nastere a uneia dintre cele mai iubite cantarete de muzica populara, Sofia Vicoveanca. Cu aceasta ocazie, Sofia Vicoveanca va canta in premiera duminica, de la ora 19.15, cele mai noi melodii de pe ultimul sau album. Cum se poate o sarbatoare fara mancaruri traditionale? La „Petrecem k lumea” nu au avut cum sa lipseasca atat felurile mexicane cat si cele moldovenesti.

Insa, cireasa de tort o reprezinta vedetele Antena 2, Cosmina Pasarin, Simona Balanescu si Florentina Fantanaru care vor defila, spre surprinderea telespectatorilor, in costume traditionale mexicane de Sinaloa, „imprumutate” din impresionanta colectie de costume a Anei Maria Petre care a imbracat si ea o rochie speciala pentru aceasta zi. De asemenea, vedetele Antena 2 vor oferi si o repriza de dans specifica zonei. Cum s-au descurcat si ce surprize au mai pregatit gazdele emisiunii, Ana Maria Petre si Fredi Camacho, telespectatorii pot urmari duminica, de la ora 19.15, in emisiunea „Petrecem k lumea”, de la Antena 2.

2 COMENTARII

  1. Frumoasa coincidenta, ziua nationala a Mexicului alaturata de ziua de natere a iubitei noastre zeite a cantecului popular moldovenesc,ma face sa -mi inchipui cum i-ar fi stat zeitei noastre Sofia Vicoveanca imbracata in vesminte mexicane cantand pentru noi din Mexic.Cred ca ne-o furau mexicanii cand vedeau ce frumos canta zeita noastra.Sa-i dea bunul dumnezeu sanatate,ca poate va canta si in straie mexicane dar pentru noi,nu pentru mexicani si speram sa-i auzim si melodiile din ultimul sau album ca tare ni-ar face placere.Dumnezeu sa o ajute.Cu mult respect atat pentru dumneavoastra cat si pentru d-na Sofia, dr.ing.Bara Vasile.