Acasă Mioritic Cosmina Pasarin, mai bogata cu 5.000 de euro, din pura intamplare

Cosmina Pasarin, mai bogata cu 5.000 de euro, din pura intamplare

32
0
DISTRIBUIȚI

Bruneta Cosmina Pasarin s-a trezit „ingropata” in oferte dupa ce, anul trecut, i-a tinut locul amicului Liviu Stanciu la doua petreceri studentesti la care acesta nu a mai putut ajunge.

Nu mai incape nicio indoiala ca, acolo unde Cosmina Pasarin este angajata sa incinga petrecerea, nimeni nu se plictiseste. Show-ul cu microfonul, pe care l-a facut intr-un club de la malul marii si care a costat-o jobul de la TVR 2, de pilda, cantareste greu la CV-ul ei de MC. Cine nu ar vrea sa o vada pe Cosmina incendiind atmosfera, mai ales acum, cand si-a angajat si doua dansatoare sexy ca ajutoare? Studentii, cu siguranta, nu ar rata o astfel de ocazie.

In consecinta, „bobocii” de la 14 facultati bucurestene o vor printre ei la bal. Cosmina a batut palma pentru 14 petreceri studentesti si, se pare, Liviu Stanciu a fost pasaportul ei de intrare in circuitul facultatilor. Anul trecut, victima a unei incurcaturi, acesta nu a putut onora doua contracte si a rugat-o pe bruneta sa-i tina locul. De atat a avut nevoie Cosmina pentru a i se duce vorba printre studenti, iar anul acesta, ofertele, pe care in trecut le-ar fi primit Stanciu, i-au venit de la sine. Asadar, dintr-o intamplare fericita, vedeta s-a trezit mai bogata cu aproape 5.000 de euro, in prag de iarna.

www.cancan.ro

DISTRIBUIȚI